Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megálltam a fejlődésben. Mit...

Megálltam a fejlődésben. Mit tegyek? Van olyan, hogy valaki naturálban nem tud az átlagos alkatnál izmosabbat elérni?

Figyelt kérdés

Fél évig fejlődtem, azóta nem tudok sehogy és nem vagyok izmos. Emeltem a súlyokat, jobban már nem tudom, akkor nem lenne meg a kellő sorozat és ismétlésszám. Heti 3 edzés bontva, minden izomra 3 gyakorlat, plusz egy újabb nap hasedzés, hogy az kétszer legyen. Próbálkoztam teljes testes edzéssel is pár hónapig. 400gról emeltem a fehérjét 500ra, majd 600ra. Durumtészta és a rizs naponta 500g. Szedek vitamint.

177cm/75kg

2016. jún. 9. 15:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tolódzkodással meg az a baj, hogy ha megy kb. 3x10 könnyedén, akkor súlyt kéne magadra rakni. Bár én bohóckodnék láncokra aggatott tárcsákkal.
2016. jún. 9. 16:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a plusz súlyos tolódzkodással, nem ez volt a lényeg.
2016. jún. 9. 17:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Hihetetlen hogy minden nap ugyan azok a kérdések vannak, és olyan rohadt lusta mimdenki, hogy visszaaolvasson...
2016. jún. 9. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!