Miért lett a testépítés ennyire felkapott manapság? Régen mindenki focizott, kosarazott, kézi labdázott stb.
--gömb--
Mert ez javítja leglatvanyosabban a fizikumot. Hogy azt ki
milyen célra használja utána, az egy teljesen független kérdés. Nem jóindulatú dolog összemosni a kettőt.
Azt nem értem, az ötöshöz hasonló embereket honnan szedik elő.
--gömb--
Az a baj hogy van aki tényleg ilyen gondolkodású. Van ilyen ismerősöm, aztmondja "ha, te nem futottad volna le a 14 kilométert menetfelszerelesben". Ha hármasával vittem a cementeszsakot, akkor meg "majd elejted azt nézhetsz". Szóval a konzisztencia teljes hiánya.
Es kit erdekel hogy divat? Ha divat akkor legyen divat. Csak a kondiba jarok 90% nem nez ki sehogy.
Az epitkezeses gyerek meg autista. Nagyon vagany lehet hogy kibir napi 8-10 ora fizikai melot 1 kajalassal. Hat ez mar teljesitmeny kerem!! En is dolgoztam fizikai munkat 8 oraba es kibirtam akar etkezes nelkul is. Most meg belenyomok 150be fekve. A ketto nem zarja ki egymast. Nem kell egy sikon gondolkodni barmok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!