Miért lett a testépítés ennyire felkapott manapság? Régen mindenki focizott, kosarazott, kézi labdázott stb.
Én sem értem egy gyúrós lázat.
Fölfújatják magukat, aztán már ha 30 fok van és fizikai munkát kéne végezni, folyik róluk úgy a víz, mintha egy vödör vizet ráöntöttél volna.
2-3 óránként akarnak enni, egy melóhelyen?
Egyszer van a 8 órába megállás, örüljön ha akkor el tud menni wc-re, nem hogy 2 óránként majd csirkerizs.
A kedvencem, mikor ilyen izomtibikék beesnek dolgozni az építkezésre, első nap még kemények, ők ennyivel meg ennyivel nyomnak fekve.
Aztán a nap végén, 3 liter kiizzadott veríték után, és egyszeri kaja után ami délben van, jójóznak a szemeik mert olyan éhesek, délután négykor már a cementes zsákot is alig tudja felemelni, pedig reggel még azt mondta 100 kilóval nyomja.
Na ezek a mai gyúrósok, itt mindenki kiröhögi őket.
Nem provokáció, csak a sporton belül kell valami kategóriát választani ,különben nem engedi kirakni a kérdést és mivel ezzel kapcsolatban van a kérdés szerintem elég érthető,hogy ide tettem.
Amúgy azt adom,hogy fociba és jó pár kétballábas nagyképű paraszt van, aki elhiszi ,hogy jó :D
Kicsiricsi, talán magadra ismertél a válaszomban, vagy mi van?
Mert minden héten lejátszódik ez a jelenet az építkezésen.
Ált 2-3 nap, és nem is jönnek ezek többet dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!