Xtreme Napalm jó kardió edzéshez is?
Tudom, nem testépítés, de ti jobban ismeritek az ilyen kiegészítőket.
Hétvégi bringázáshoz kerestem energizálót. Egy testépítő ismerősöm - bár ajánlani semmit nem tudott - azt tanácsolta, mindenképp olyat keressek, amiben nincs NO fokozó, bogy ne durranjon be a vádlim félúton.
Bementem egy szaküzletbe, ott a srác az xtreme napalmot javasolta. Azt mondta, ettől nem fogok bedurranni.
Hazajöttem, rákerestem neten. Mindenhol azt olvasom, tele van NO fokozóval, a legjobb bedurrantó.
Ezek után nem tudom, meg merjem-e inni? A cél csak a felpörgetés lenne, és hogy kitoljam a határaimat. De nem szeretnék 200 km-t sajgó, bedurrant vádlival végigtekerni. Vélemény?
Illetve még egy kérdés... Én azt hittem, a koffein emeli a vérnyomást. Erre azt olvasom, a napalm tágítja az ereket, ezáltal csökken a vérnyomás.
Kérdés: mennyire? Csak annyira, hogy kitolja a fáradtság idejét? Vagy ha alapból alacsony a vérnyomásom (probléma mentesen), akkor lehet belőle gond?
Beta alanin van benne es fokent koffein. Marmint az igniter shotban (az a napalmnak a kis "flakonos" kivitele).
80kg alatt semmikepp sem ajanlom mert ugy fejreallit, hogy 2ot latsz majd mindenbol. Persze ha lemegy napi 2-3 kave akkor nem. A beta alanin egyebkent jo allokepessegi sportokhoz. Szerintem ezt vegyel kulon es szedj be bringazas elott 10 perccel min. 5 grammot. Mellekhataskent fellephet szurkalo erzes a szajon es a felso haton. Engem nem zavar, sot csak jobban rahangol az edzesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!