Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Xtreme Napalm jó kardió...

Xtreme Napalm jó kardió edzéshez is?

Figyelt kérdés

Tudom, nem testépítés, de ti jobban ismeritek az ilyen kiegészítőket.

Hétvégi bringázáshoz kerestem energizálót. Egy testépítő ismerősöm - bár ajánlani semmit nem tudott - azt tanácsolta, mindenképp olyat keressek, amiben nincs NO fokozó, bogy ne durranjon be a vádlim félúton.

Bementem egy szaküzletbe, ott a srác az xtreme napalmot javasolta. Azt mondta, ettől nem fogok bedurranni.

Hazajöttem, rákerestem neten. Mindenhol azt olvasom, tele van NO fokozóval, a legjobb bedurrantó.

Ezek után nem tudom, meg merjem-e inni? A cél csak a felpörgetés lenne, és hogy kitoljam a határaimat. De nem szeretnék 200 km-t sajgó, bedurrant vádlival végigtekerni. Vélemény?

2017. máj. 17. 22:23
 1/3 A kérdező kommentje:

Illetve még egy kérdés... Én azt hittem, a koffein emeli a vérnyomást. Erre azt olvasom, a napalm tágítja az ereket, ezáltal csökken a vérnyomás.

Kérdés: mennyire? Csak annyira, hogy kitolja a fáradtság idejét? Vagy ha alapból alacsony a vérnyomásom (probléma mentesen), akkor lehet belőle gond?

2017. máj. 17. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ene varj ettol csodat. En neha betolok egyet edzes elott ha melo utan faradt vagyok vagy nem ettem regota de nem durranok be egyaltalan vagy ha igen az nem jelentos. Ez tele van koffeinnel. Probalj ki par kavet edzes elott akkor hatha az jobb.
2017. máj. 17. 22:42
 3/3 palilaci ***** válasza:

Beta alanin van benne es fokent koffein. Marmint az igniter shotban (az a napalmnak a kis "flakonos" kivitele).

80kg alatt semmikepp sem ajanlom mert ugy fejreallit, hogy 2ot latsz majd mindenbol. Persze ha lemegy napi 2-3 kave akkor nem. A beta alanin egyebkent jo allokepessegi sportokhoz. Szerintem ezt vegyel kulon es szedj be bringazas elott 10 perccel min. 5 grammot. Mellekhataskent fellephet szurkalo erzes a szajon es a felso haton. Engem nem zavar, sot csak jobban rahangol az edzesre.

2017. máj. 19. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!