Ez hihető ez a formaváltozás?
Azt írja, 88 kg volt a diéta elején is meg a végén is. Mehetett valami okosság?
Ráadásul kint van az egyik heréje is félig.
Szövegértés ????
Szteroid hasznaló igen, nyilvánvaló, de nem " sok cucc ".
Istenem...
Tudod, annyira szánalmas, hogy azt hiszed most leoltottál, és megmagyaráztad nekem a tutit. Ha szeretnéd, akkor jogilag is levezetem neked hova tartozik a tesztoszteron, a gh, vagy a peptidek.
Elkanyarodtál egy olyan személyeskedésbe, ahonnan sehogy nem tudnál kijönni, ha akarnám. Lásd ki vagyok, meghagyom az örömöd.
A vitához továbbra is: ehhez a formához egyáltalán nem kell " sok cucc " vagy horror dózisok vagy bármi. Ez egy olyan forma, amit megfelelő odafigyeléssel, standard mennyisségekkel, és tipusokkal el lehet érni.
Részemről ennyi.
Nyilván bazz, egy naturálnak sok persze. De ezt egy heti 2-3 susta - boldenon, illetve később propi - wini kombóval / na itt kicsit nagyobb mennyiséggel / lehet hozni. Semmi extra GH, vagy Clen vagy bármi, nem szükséges hozzá.
Bár már énis kezdek fikciókról beszélni, ki tudja mit, hogy reagál le a teste...
Valóban, ez így egy naturál szemében sok. Kissé elbeszéltünk egymás mellett.
Én abból az aspektusból néztem, hogy versenyzőnek, versenyszinten, mi minősül soknak.
Azokat a horror 3000-es dózisokat, amiket magyar viszonylatban hallani, biztosan nem használja.
Ismerek pár arcot ( nem versenyzők), akik simán tolják a heti 2-3 g tesztot, de mégsem néznek ki így. Az is genetika, hog ki hogyan reagál a cuccra vagy szar anyagot vesznek és a fele sincs benne hatóanyagbol. Nem tudni.
De én inkább a sokat úgy értettem, hogy sokféle. Mert 8-10 gyógyszert már tarthatunk soknak a nullához viszonyítva. :). Peace.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!