Ezt a két tápkieget ajánlatos együtt szedni, vagy ne legyek mohó?
Vagy esetleg elég az egyiket? Diéta, aerob és súlyzós edzés mellé, kaja természetesen rendbe van rakva már 4 hónapja és egy adott edzésterv mentén haladok. De le kellene még adnom olyan 25 kg-t, eddig 10 ment le. Gondoltam, kicsit meg kéne gyorsítani a dolgokat.
Kérdező,az a nagy utánaolvasás,ha pár kommentet elolvasol a shopbuilderen az adott termék alatt,amik valószínű,hogy nem is igazak?Diéta+aerob és súlyzós edzés kell,ennyi a nagy titok.
Ha felteszel egy kérdést,de leszarod a véleményeket,mert te már eldöntötted,akkor az a te dolgod.Dőlj be csak a reklámnak,az ilyen szerencsétleneken gazdagodnak meg a tápkieg cégek,mint te és röhögnek a markukba,hogy milyen könnyen bekajáltad az egészet.
Szájkaratét nem olvastam, de a kérdésre a válasz:
Lehet szedni, sőt ajánlott, DE ha magas a vérnyomásod akkor nem javaslom. Illetve ez az l-karnitin kb kidobott pénz és főleg nem rágótablettába vennék.
Annyit láttam, hogy valaki írta a placebót, remélem mindenki elolvasta ezeknek a termékeknek a hátoldalát, de azért segítek: Táplálékkiegészítő ami NEM helyettesíti a megfelelő étrendet ;) Tehát segít, más kérdés, hogy segít-e annyit, hogy anyagilag megérje.
Egy olyan termék, amiből bőven eleget bevisz az ember a táplálkozással valamint a saját dzervezetünk is előállítja magának... na egy ilyen termékre egész nyugodtan lehet m9ndani, hogy placebo...
Mivel hiába viszel be belőle többletet, semmi +hatása nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!