Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mehetek e ma kondiba?

Mehetek e ma kondiba?

Figyelt kérdés
Ma levették az egyik anyajegyem.Két hét múlva lesz varratszedés.Az orvos azt mondta,hogy "azért 1-2 napig még ne emeljek". De ma csak tricepsz lenne.Csak letolásokat csinálnék.Esetleg szűknyomást?Meg alkarra csuklóbehúzás.Tegnap lementem leedzettem hátra,de a tricepszre már nem volt időm

2017. máj. 12. 10:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem hanyagold nem vagyok egészségügyi de szerintem ha letapasztod minden irányból hogy semmilyen módon ne tudjon nyúlni akkor nem tudna baj lenni
2017. máj. 12. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
mármint az edzést hanyagold legalább 1 napig ha már az orvos mondta
2017. máj. 12. 11:20
 3/11 Cortez70 ***** válasza:
Pihenni kellene.
2017. máj. 12. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, egy borsószemnyi anyajegy volt, vagy mint a tenyered?
2017. máj. 12. 12:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Amikor nekem leszedték azt mondta az orvos hogy 4-5 napig ne sportoljak és ne érje víz.
2017. máj. 12. 12:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Hol volt az anyajegy?

Nekem a hátamon volt és nagyon kellett rá vigyázni, mert ott eléggé feszül a bőr és könnyen szétnyílhat a seb.

Ha meg mondta is az orvos, hogy 1-2 napig ne, akkor szerintem tök egyértelmű, hogy ne.

2017. máj. 12. 12:58
 7/11 A kérdező kommentje:
A hátsó váll-csuklya környékén egy kis anyajegy volt.Jó,de hát mi lesz a tricepszemmel?A letolástól azért csak nem szakad fel.
2017. máj. 12. 13:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor menj edzeni, ha elszakad, elszakad. Minek írsz kérdést, ha már előre eldöntötted, nem fogadod meg a tanácsokat, csak vitatkozni akarsz?
2017. máj. 12. 14:49
 9/11 A kérdező kommentje:

De akkor itthon feküdjek?Vagy mit csináljak?

Régen a katonák sebesülten harcoltak én meg egy kis vágás miatt kihagyjak egy edzést?

2017. máj. 12. 16:10
 10/11 anonim ***** válasza:
A doki azért mondta, hogy ne edz, mert ha erőlködsz, mindenhol megnő a vérnyomás és csúnyán fog gyógyulni a seb. Ráadásul ez anyajegy volt, nem csak egy bőrkinövés. Kockázatosabb ...
2017. máj. 12. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!