Ilyen cuccban mehetek kondiba?
Figyelt kérdés
Nem kur*vás? Igaziból szeretném látni a testem és az izmaim miközben edzek és az egy lógós melegítőben nem nagyon látszik :S Mondjuk elég plötyi vagyok így lehet nevetségesen festek. Szerintetek?
2014. febr. 9. 16:32
1/9 anonim válasza:
Rendes ujjatlan póló nem lenne jó?:)
2/9 Andi80018 válasza:
Hát, én így biztos nem mennék le, nekem az egész szerkó gáz. Vegyél fel hosszú nadrágot, vannak jók, amik rugalmas elasztánból vannak,csinosak, meg egy atlétát például. Ez így kissé közönséges, meg béna, ne haragudj.
3/9 A kérdező kommentje:
nem látom a hasam hasazás közben
2014. febr. 9. 17:04
4/9 Szergej55 válasza:
Hosszú ruházat, hogy az ízületek melegen maradjanak és ne kopjanak el.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor be kell ruháznom egy szettre.
2014. febr. 9. 17:21
6/9 A kérdező kommentje:
Ez meg marad itthonra.
2014. febr. 9. 17:22
7/9 Andi80018 válasza:
Akkor menjél így le. Te kérdezted, mi mondjuk, hogy tré.Tök parasztos.
8/9 anonim válasza:
Hát én izmos és feszes vagyok, de még én sem mennék le így...
és hasazás közben ne nézegesd az izmodat, hanem ÉREZD!
21/L
9/9 anonim válasza:
Menj nyugodtan így, legalább a pasik majd mindig a segged nézik :-P Ha edzeni akarsz nem megdu..tni magad, akkor öltözz fel rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!