Fáj a vállam. Mehetek hátazni?
Figyelt kérdés
Három napja voltam röplabdázni haverokkal. Valahogy sikerült olyan szerencsétlenül szerválnom, hogy azóta is fáj a vállam, megreccsent. Ne kérdezzétek, hogy hoztam ezt össze.
Lábazni már voltam tegnapelőtt, az kilőve. Nyomó mozdulatoknál fáj inkább. Gondoltam, hogy akkor hát-bicepsz lesz, de húzó mozdulatoknál is érzem a fájdalmat. Nem elviselhetetlen, tudok vele dolgozni, csak azért érzem.
Szerintetek elmenjek, nem lesz baj, vagy inkább várjam meg amíg teljesen elmúlik?
2013. szept. 7. 17:54
1/2 anonim válasza:
Várd meg míg elmúlik, szedhetnél izület védőt is!
2/2 anonim válasza:
A vállízület egy nagyon összetett, finom mozgásokra kitalált ízület,könnyen sérül! Hagyd rendbejönni, mert ha teljesen hazavágod, a gyógyulás akár egy év is lehet, de van amikor csak a műtét segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!