Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elkeserítően el vagyok gyengül...

Elkeserítően el vagyok gyengülve. Mit csináljak? Hogy hozhatnám vissza az erőmet?

Figyelt kérdés

Volt egy szálkásító időszak,amiben nagyon elgyengültem.Fél éve 160 kg volt a maxom guggolásban.Fekve 105 kg-ba 5-öt bele tudtak nyomni.Segítség nélkül is be mertem feküdni 95 kg alá egy 5x5-öt lenyomni.De most keserves állapotok uralkodnak.Ma is pl.guggolásban 120 kg alatt meg akartam halni.2-t tudtam csak beleguggolni.Már hetek óta 115x5 a legjobb teljesítményem.A héten is fekve 80-ba tudtam nagy nehezen 5-öt nyomni.Talán 90 sem menne ki.

Eddig úgy voltam ezzel,hogy a diéta miatt természetes a gyengülés,de már megy a tömegnövelés és ugyan olyan gyenge szar vagyok.

Egyébként már máskor is volt egy nagyon erős gyengülés,amikor 20 kilókkal visszaestem.Amikor jön a tavasz meg a meleg,akkor mindig gyengülök

2017. máj. 10. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Edzés előtt egyél lassú ch-t, meg koffeint igyál. Nálam ez nagyon sokat jelent. Ha nem eszek órákkal előtte, akkor gyenge vagyok, próbát megér. Meg úgy alapból is növelhetsz a ch-n szerintem.
2017. máj. 10. 20:46
 2/8 Cortez70 ***** válasza:
Több ch, több pihenés.
2017. máj. 10. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Deloadról hallottál már amúgy? Nem lehet állandóan maxon pörögni.
2017. máj. 10. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Na ez az ú.n. túledzés szerintem.

Nem volt kissé drasztikus az a diéta?

Én is szoktam diétázni, de annyira sose veszek vissza a kalóriából, hogy gyengüljek, hanem tartom a súlyt.

Nálam már tudom, hogy akkor jelzi a szervezetem, hogy túledzettem vagy túl fáradt vagyok, ha egyszerű mozdulatokra begörcsöl valamelyik izmom.

A helyedben pihennék egy picit, és feltölteném szervezetem vitaminokkal, ásványokkal.

2017. máj. 10. 22:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen deloadoltam.Csak a gond az,hogy már az a súly is nehéz,amivel a deloadot kezdtem.

Hogy pihenjek?Pl.egy hétig ne menjek edzeni?

2017. máj. 10. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezért nem jó az ha gyorsan tömegel az ember és sok zsír jön, amit nyárra le kell szenvedni magáról... én 3 éve vagyok folyamatosan tömegnövelő étrenden, és van rajtam kb 17%tzs (szemre) fölső 2kocka szépen, alatta 2 sejthetően...

Ha meginful a súlyom, azonnal visszaveszek a kajából és testkompozíciómon dolgozom...

Mondjuk engem nem hajt a tatár, nem akarok izomkolosszus lenni, csak tetszeni akarok magamnak.

2017. máj. 11. 06:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Én izomkolosszus akarok lenni és erőemelő versenyeken indulni..
2017. máj. 11. 15:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor se jó taktika a felhájasodás, szálkásítás, felhájasodás, szálkásítás.
2017. máj. 11. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!