Elkeserítően el vagyok gyengülve. Mit csináljak? Hogy hozhatnám vissza az erőmet?
Volt egy szálkásító időszak,amiben nagyon elgyengültem.Fél éve 160 kg volt a maxom guggolásban.Fekve 105 kg-ba 5-öt bele tudtak nyomni.Segítség nélkül is be mertem feküdni 95 kg alá egy 5x5-öt lenyomni.De most keserves állapotok uralkodnak.Ma is pl.guggolásban 120 kg alatt meg akartam halni.2-t tudtam csak beleguggolni.Már hetek óta 115x5 a legjobb teljesítményem.A héten is fekve 80-ba tudtam nagy nehezen 5-öt nyomni.Talán 90 sem menne ki.
Eddig úgy voltam ezzel,hogy a diéta miatt természetes a gyengülés,de már megy a tömegnövelés és ugyan olyan gyenge szar vagyok.
Egyébként már máskor is volt egy nagyon erős gyengülés,amikor 20 kilókkal visszaestem.Amikor jön a tavasz meg a meleg,akkor mindig gyengülök
Na ez az ú.n. túledzés szerintem.
Nem volt kissé drasztikus az a diéta?
Én is szoktam diétázni, de annyira sose veszek vissza a kalóriából, hogy gyengüljek, hanem tartom a súlyt.
Nálam már tudom, hogy akkor jelzi a szervezetem, hogy túledzettem vagy túl fáradt vagyok, ha egyszerű mozdulatokra begörcsöl valamelyik izmom.
A helyedben pihennék egy picit, és feltölteném szervezetem vitaminokkal, ásványokkal.
Igen deloadoltam.Csak a gond az,hogy már az a súly is nehéz,amivel a deloadot kezdtem.
Hogy pihenjek?Pl.egy hétig ne menjek edzeni?
Ezért nem jó az ha gyorsan tömegel az ember és sok zsír jön, amit nyárra le kell szenvedni magáról... én 3 éve vagyok folyamatosan tömegnövelő étrenden, és van rajtam kb 17%tzs (szemre) fölső 2kocka szépen, alatta 2 sejthetően...
Ha meginful a súlyom, azonnal visszaveszek a kajából és testkompozíciómon dolgozom...
Mondjuk engem nem hajt a tatár, nem akarok izomkolosszus lenni, csak tetszeni akarok magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!