Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan és miért végzitek?

Hogyan és miért végzitek?

Figyelt kérdés
Van egy kis terem a közelünkben ahol lakunk,oda szoktam lejárni edzeni,jó hangulat van lent mindig,bár mostanában elkezdték kérdezni,hogy miért edzek "kis súlyokkal" Pl.:Egykezes kalapács 10-15kg,oldalemelés 4-5kg...Igyekszem szépen szabályosan végrehajtani a gyakorlatokat és nem értik...Én vagyok a barom,hogy inkább a kisebb súly de szabályos,koncentrált végrehajtás a célom?Vagy inkább nagyobb súly,aztán bicepsz gyakorlatból lesz első váll és derék gyakorlat??
2017. máj. 10. 11:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

meg van az arany középút a szabályosság és a súly között, hiszen ha nem használsz elegendő súlyt nem terheled le az izmot, persze minél nagyobb a súly annál sérülésveszélyesebb az egyre szabálytalanabb gyakorlat

meg kell tanulni felállitani az egyensúlyt a kettő között, az a tökéletes edzés SZERINTEM persze lehet hogy hlyeséget beszélek

2017. máj. 10. 11:52
 2/20 anonim ***** válasza:

Úgy, ahogy te, bár nekem nagyobbak a kissúlyok.

De cserébe soha nem nevezem magam "testépítőnek" 12-15 ismétléseket csinálok, igazából nincs is rá különösebben meg az okom, egyszerűen ennyit szeretek és pont.

2017. máj. 10. 11:55
 3/20 anonim ***** válasza:
Igen.Nagy súllyal kell edzeni.Az izoláció baromság.
2017. máj. 10. 12:09
 4/20 paper_chaser ***** válasza:
Ha fejlődni akarsz, emeld a súlyt. Régen a pumpálás volt menő, most meg a többség 3-5 ismétléseket rogyaszt.
2017. máj. 10. 17:50
 5/20 A kérdező kommentje:
Én nem fogok számomra irreálisan nagy súllyal rángatózni hiába mondja ezt a Dani meg a Szuli is...A ti véleményetekre voltam kíváncsi nem a szteroidot használó okostojásokra..
2017. máj. 10. 18:42
 6/20 anonim ***** válasza:
Én naturál vagyok, régebben én is az izoláció híve voltam. Tavaly nyáron viszont kipróbáltam a szuli féle edzést (amit azóta is követek) 9-10 hónap alatt annyit fejlődtem mint a 3 év alatt amikor izoláltam.
2017. máj. 10. 19:15
 7/20 anonim ***** válasza:
Akkor pumpálgass csak.Mi értelme van izomkolosszusnak lenni,ha lejön egy 60 kilós gyerek és fél év múlva már erősebb lesz nálad?
2017. máj. 10. 20:44
 8/20 anonim ***** válasza:
2 féle ember létezil szerintem a "gyúrósok közt" az egyik vagyunk mi, akik az egészségünkért és a jó kondícióért vagyunk ott a teremben..., a másik meg, aki bevállalja, hogy bármikor megroppanhat a gerince, de gyorsabban fejlődjön, mert gyorsan fejlődni zsír...
2017. máj. 11. 06:28
 9/20 anonim ***** válasza:
Kis súllyal edzeni olyan,mint lejárni egy bokszedzésre ugrókötelezni.Nem csoda,hogy elterjedt az a sztereotípia,hogy a gyúrósok gyengék,a nagy tömeg nem ér semmit stb...Na ez pont miattatok van..
2017. máj. 11. 14:26
 10/20 A kérdező kommentje:
Öreg...nem azt mondtam,hogy fekve nyomásnál 5kgvel nyomok karonként,nem is arra gondolok,hogy elbírok 40kg-t egy karra és inkább csinálok 20kgvel pár szériát aztán csókolom...hanem,hogy nem egolifter vagyok,nem azért járok le,hogy sérvem legyen,hogy meghúzódjak...én edzettem így,hogy minél nagyobb súly a kivitelezés szar volt,most reális súlyok szép kivitelezés,így is lassan 70 cm-s a combom,vádlim is szép szálkás,mindenem egybe van,talán a vállam szar meg a mellem,de azok is azért mert úgy edzettem ahogy te írod,retardáltan....értelmetlen eszméletlen súlyokkal edzeni egy fekve nyomást elvégezni úgy,hogy már lábból is azt nyomod..
2017. máj. 11. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!