ha már ilyet kérdezel, kérd meg az illetőket hogy a tömegüket és az edzésmúltjukat is irják le, hiszen úgy lehet viszonyitani:)
másfél év edzés után 70kg-val 5x5, 72kg vagyok
1#
15év edzés, 186cm magas, 90kg kb 16-18%tzs
Nem célom a fejlődés az edzésemben már régóta nincs progresszió
volt alapom hozzá, ami még sokat számit, hogy én erőre megyek, csak nincs külön erőemelés,súlyemelés kateg:)
testzsirom is egekben,18 de tömegelek még mindig, szóval nem nagy cucc nekem az a 70
Nekem azt mondták, ha a testsúlyodat kibírod nyomni párszor, akkor az már jó.
Nekem meg amúgy ettől is rosszabbul megy, 40 kiló a legtöbb ami kiment.
pure rúddal 80-al szériázom. tehát 3*8 + a amíg felmászom odáig.
Keretben kicsit több,
Egykezesekkel pedig 32-esek...
9 éve edzek, kb 7 éve ugyan ennyivel megy:D Nekem sincs túl nagy progresszió az edzésemben :D
178 / 80 kiló 12-15% tzs, 6 éve edzek.
Ha nagyon megerőltetem magam, akkor 70-75 kiló rúddal 5x5 ismétléssel. 3 éve ugyanennyi megy.
Egy idő után naturalon már egy kis fejlődéshez is aránytalanul nagy energiát kell belefektetned (drágább étrend, több alvás stb.) és nem ér annyit. Csak erről senki nem beszél, mert nem lehet belőle pénzt csinálni. Ellentétben abból, hogy beetetjük az embereket, hogy kemény edzés + tápkieg = örök fejlődés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!