Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem ihatok fehérje turmixot,...

Nem ihatok fehérje turmixot, mit ajánlatok helyette az edzéshez?

Figyelt kérdés
A vesém miatt nem ihatok fehérje turmixot, mert túl sok fehérjét termel vagy valami hasonló, szóval a kérdésem az lenne hogy van valami izomfejlődés segítő amit be tudok vinni ?

2017. máj. 8. 17:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Voltam teljes kivizsgalason, a vesefunkciom, elterest mutatott, nem volt veszes, de eltert a normalistol. Az orvos azt mondta, ne igyam a feherjeport 1 honapig, es nezzuk meg ujra. En nevettem az elkepzelesen, de belementem, ugyanannyi feherjet vittem be, csak elhagytam a feherjeport. 1 honap mulva ujra neztuk, es minden tokeletes volt. Azert ez fura.
2017. máj. 8. 20:35
 12/17 Cortez70 ***** válasza:
Jól működő vesenek nem gond, de ha vigyázni kell már, akkor jobb a sima szilárd kaja.
2017. máj. 8. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a vesemmel.
2017. máj. 8. 20:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazság szerint még nincs olyan rossz állapotban a vesém hogy gramm ra számolom a bevitt fehérjét, csak velem is az történt, hogy kivizsgáláson a vizeletben mért fehérje eltért a normálistól.
2017. máj. 8. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Tojást egyél, de csak annyit amennyit a doki mond!

azt jelenti, hogy fehérje üritésed van, szivárog a vizelettel a fehérje a vesén keresztül ami a veseelégtelenség első stádiuma. Nem kell megijedni, helyre jöhet, csak tartsd be a doki utasitásait. Gyors, tej és húsfehérje nem jó, mert savas irányba tolja a vizeletet ami gyullasztja a vesét és nem tud gyógyulni. (szinte mindig gyulladás okozza a vesetestek romlását ami lehet fertőzéstől, felfázástól, vagy mérgektől) Egyél sok zöldséget, C vitamint, és kezdd el számolni GRAMMRA a fehérjét mert az terheli legjobban a vesét. Ha orvosi ajánlásnál feljebb mész a napi fehérjével akkor állandóan fesziteni fogja a nefronokat és csak súlyosbodni fog az állapotod. Vesediétánál szinte csak a tojásfehérjét ajánlják!

2017. máj. 8. 22:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez még hasznos cikk:

[link]

2017. máj. 8. 23:17
 17/17 A kérdező kommentje:
#15 wow köszönöm szépen megfogadom a tanácsodat
2017. máj. 9. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!