Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjét ajánlatok?

Milyen fehérjét ajánlatok?

Figyelt kérdés
20 vées fiú vagyok, kb fél éve járok konditerembe.(74kg 175cm)

2014. júl. 6. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

csirkemell :D

Amúgy valami tejsavó

2014. júl. 6. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100 whey protein edzés után, este meg mehet a túró ha még neked belefér a keretbe.
2014. júl. 6. 18:36
 3/9 anonim válasza:

Én kipróbálásként BioTech-es Protein Power-t (vegyes, növényi-állati) vettem, de most fogok beruházni 100% Whey Protein Professional-ra, ami tiszta tejsavó.

Az ára a WPP-nek majdnem a duplája, ezért számomra így jó döntés volt! :)

2014. júl. 6. 20:20
 4/9 A kérdező kommentje:

én ilyet akarok venni: [link]

Ez miben jobb/rosszabb a többinél?

2014. júl. 7. 12:34
 5/9 anonim válasza:

Ettem egy ilyen bödönnel tavaly, akkor még akciósabb volt. Ha jobban megnézed, javarészt szójaproteint tartalmaz, amit nem hasznosít a szervezeted annyira, mint pl. a tiszta tejsavófehérjét.

"Ingredients: Protein mix (soy protein isolate, calcium caseinate, whey proteinconcentrate),..."

Pénztárca függvénye, kb. azt kapod, amit meg(tudsz)fizetni. Persze nem azt mondom, hogy mindig a drágább a jobb, az összetétel lényeges.

Most nívósabb cuccot fogyasztok (IronMaxx), meglátjuk hogy válik be.

2014. júl. 7. 15:44
 6/9 anonim válasza:

#3 vagyok

Ezt írtam, hogy én is ilyet fogyasztok most is. Mivel növényi fehérjét is tartalmaz, aminek lassabb a felszívódása, így inkább estére vagy reggeli zabpehelyhez kitűnő, de edzés utánra nekem remekül bevált arra hogy kipróbáljam a fehérjéket egyáltalán.

2014. júl. 7. 17:12
 7/9 A kérdező kommentje:

6-8ezer forintig tudnátok linkelni olyat amit a legjobban megéri megvenni?Azt már látom h elvileg a tejsavó fehérje a legjobb.

Amitől lehet rendesen fejlődni

2014. júl. 7. 17:50
 8/9 A kérdező kommentje:

ezeket nézegettem:

[link]

[link]

[link]

Ezek jók?

2014. júl. 7. 18:08
 9/9 anonim válasza:

Persze!

Azért megtalálpd olcsóbban is

[link]

2014. dec. 10. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!