A ti konditermetekben is csinálnak ilyet a cigányok?
Nem akarok általánosítani de azt vettem észre, hogy nagyrészt a cigányok nem tudnak viselkedni a konditeremben, ők azok akik nem pakolják vissza a súlyokat, összeizzadnak mindent és telefújják az öltözőt baromi büdös dezodorral, hogy véletlenül se lehessen levegőt kapni.
Na most ahova én járok eddig nem fordult elő ilyen, viszont elkezdett járni egy srác aki mindezt csinálta. Ma összeizzadt egy sima és egy 60 fokos fekpadot, és rajta hagyta a súlyokat mindkettőn. Ezért odamentem hozzá megkérdeni, hogy ő volt e az, és van e törölközője. Mivel épp zsákolt egy boxzsákon ezért először illedelmesen megkérdeztem, hogy zavarhatom e egy pillanatra, mire azt mondta igen. Amikor megkérdeztem, hogy ő használta e a padokat és van e törölközője, elkezdett agresszívan jönni felém, hogy ki vagyok én és mit akarok mit zavarom az edzésben (direkt megkérdeztem, hogy zavarhatom e) és fel akarta lendíteni a karjaimat hogy bokszoljak vele.
Ilyen emberek járnak oda is ahova ti jártok?
Én is cigány vagyok... ráadásul a sötétebbik fajta... az akcentusommal pár éve küszködöm, amit szüleimtől kaptam, próbálom elhagyni...
Sajnos az ilyenek miatt ítélnek engem is sokszor rosszul meg, Bp-n van olyan terem is, ahová be sem engednek... tökéletesen megértem, miért általánosítanak ezért haragudni sem tudok rájuk... igen sajnos közülünk a legtöbb ilyen...
Olyan helyre kell menni, ahová nem járnak... vagy elűzni a keménymagot... "sajnos" ez manapság ritka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!