Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi ez a hiszti lanyoknal,...

Mi ez a hiszti lanyoknal, hogy azert nem akarnak edzeni, nehogy "tul izmosak legyenek"?

Figyelt kérdés

Nehany baratnom emiatt nem akar edzeni es nem ertem honnan szedtek ezt a hulyeseget...

A masik: par srac amikor meghallja hogy edzek, mar egybol: ne legyel tul izmos / ne ess at a lo tul oldalara mert az nem szep

Ez megis honnan jott???

2017. máj. 7. 11:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
#8-as pl. Az én barátnőm ha megszakadna se tudna olyan izmos lenni naturálban, ami egy férfi fizikumára hajaz. Fszságokat beszélsz.
2017. máj. 7. 12:51
 12/17 Cortez70 ***** válasza:
100%
Mert buták, látszik is néhány válasznál.
2017. máj. 7. 15:43
 13/17 A kérdező kommentje:

Draga 8-as, mivel lany vagyok IGEN szivesebben olelek egy izmos testet. :) visszavehetnel magadbol, ennyi esszel amugy sem magyaraznek a helyedben.

Amugy nem csak fitnesz modelleket latni :/ engem peldaul most a kockahas utan a tokeletes arányosság elerese motival.

2017. máj. 7. 15:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Azok a lányok akik a sport meg a szép kinézet miatt járnak kondizni, némelyik gyönyörű szép testet tud formázni, mintha egy szobrászmű lenne. A versenyzői szint meg annyira nem érdekel. Valöszinű a fitnes kategóriás lányok kinézete miatt momdják egy naturál szépülni vágyó lánynak, hogy m

nehogy túlzásba vigye. De aki ért hozzá az tudja, hogy nincs esélye egy nőnek szteroidok nélkül túl izmossá változni. Számomra esztelenség szintjén van, hogy hosszútávon nem hogy nem tudják férfihormonok nélkül tartani fitmesses lányok azt a formát, de az egészségük meg a nőiességük is rámehet.

2017. máj. 7. 16:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Ne legalább nem lesz akkora arcuk a kinézetükre :)
2017. máj. 7. 23:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Mert nem értenek hozzá. :-)

Küld el ezt nekik:

Nők és a sulyzós edzés

[link]

2017. máj. 8. 06:21
 17/17 anonim válasza:

#8: Mielőtt azonnal leb_ziznál mindenkit, akinek nem a vasággyal 40 kilós gebék tetszenek (váljék kedves egészségére a pedofiloknak), és aki nem is a bálnákra gerjed, érdemes lenne megnézni néhány szép nőt.

Nem hiszem, hogy pl. ezt a nőt nagyon hevesen ki akarnád lökdösni az ágyadból, ha oda tévedne:

[link]

Ha mégis, akkor neked vannak gondjaid a nemi orientációddal...

A természetes módon sportos, izmos nők állati szexik, nekem kizárólag ilyenek jönnek be, és nem érzem magam emiatt melegnek, mint ahogy szerintem sok hozzám hasonló ízlésű férfitársam sem.

2017. júl. 4. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!