Mi ez a hiszti lanyoknal, hogy azert nem akarnak edzeni, nehogy "tul izmosak legyenek"?
Nehany baratnom emiatt nem akar edzeni es nem ertem honnan szedtek ezt a hulyeseget...
A masik: par srac amikor meghallja hogy edzek, mar egybol: ne legyel tul izmos / ne ess at a lo tul oldalara mert az nem szep
Ez megis honnan jott???
Egyik barátnőm 2éve elkezdett kondiba járni, rendszeresen , mostpedig már versenyekre is jár.
régen csinos volt, közép alkatú, olyan pont jó.
mostanra akkora hàta és válla lett hogy női szemmel is undorító.
A második válaszoló jól bemutatja, hogy honnan jön ez a tévhit. Az átlag ember látja a szétkoxolt versenyző testépítő nőket, és azonosítja azt a testépítéssel.
Amúgy ez nem csak a nőknél van jelen. Figyeld meg, hogy milyen sok olyan kérdés kerül itt kiírásra fiúk/férfiak által, akik "nem szeretnének túl izmosak lenni". Ők is azonosítják a 130-140 kilós koxos testépítőket az átlag súlyzós edzést végzővel.
és némi beavatás után miért nem hajlandóak felfogni hogy heti 2 alkalomtól egészen biztosan nem lesznek "túl izmosak" ?
vagy felhozom példának magamat, lassan 5hónap van mögöttem (tudom nem sok) de nem lettem hirtelen túl izmos :D nem értem mitől félnek..
kockás hasért szoktak nyavajogni, hogy lányokon nem szép :\ pedig nekem tetszik és büszke vagyok magamra amiért elértem
én már annyiszor próbáltam.. van akit lehetetlen meggyőzni :\ saját példával se
mint nagyim amikor diéta alatt azt hiszi fogyókúrázok :D aztán teszi elém a rákóczi túróst xD :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!