Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi ez a hiszti lanyoknal,...

Mi ez a hiszti lanyoknal, hogy azert nem akarnak edzeni, nehogy "tul izmosak legyenek"?

Figyelt kérdés

Nehany baratnom emiatt nem akar edzeni es nem ertem honnan szedtek ezt a hulyeseget...

A masik: par srac amikor meghallja hogy edzek, mar egybol: ne legyel tul izmos / ne ess at a lo tul oldalara mert az nem szep

Ez megis honnan jott???

2017. máj. 7. 11:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Onnan, hogy laikusok. És egy laikus elképzelései sokszor nem egyeznek a valósággal.
2017. máj. 7. 11:23
 2/17 anonim válasza:
2%

Egyik barátnőm 2éve elkezdett kondiba járni, rendszeresen , mostpedig már versenyekre is jár.

régen csinos volt, közép alkatú, olyan pont jó.

mostanra akkora hàta és válla lett hogy női szemmel is undorító.

2017. máj. 7. 11:28
 3/17 anonim ***** válasza:
51%
Aki versenyzik, az szúrja is magát. Nehogy azt hidd, hogy természetesen érte el.
2017. máj. 7. 11:31
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

A második válaszoló jól bemutatja, hogy honnan jön ez a tévhit. Az átlag ember látja a szétkoxolt versenyző testépítő nőket, és azonosítja azt a testépítéssel.

Amúgy ez nem csak a nőknél van jelen. Figyeld meg, hogy milyen sok olyan kérdés kerül itt kiírásra fiúk/férfiak által, akik "nem szeretnének túl izmosak lenni". Ők is azonosítják a 130-140 kilós koxos testépítőket az átlag súlyzós edzést végzővel.

2017. máj. 7. 11:40
 5/17 A kérdező kommentje:

és némi beavatás után miért nem hajlandóak felfogni hogy heti 2 alkalomtól egészen biztosan nem lesznek "túl izmosak" ?

vagy felhozom példának magamat, lassan 5hónap van mögöttem (tudom nem sok) de nem lettem hirtelen túl izmos :D nem értem mitől félnek..

kockás hasért szoktak nyavajogni, hogy lányokon nem szép :\ pedig nekem tetszik és büszke vagyok magamra amiért elértem

2017. máj. 7. 12:00
 6/17 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon sokan vannak ebben a tevhitben. Ezert foleg a csajok inkabb kardioznak, es azt hiszik izomallatok lesznek ha megfognak egy 2 kg os kezisulyzot. A mediaban mindenhol a szetkoxolt noket es ferfiakat latjak. Ezert gondoljak hogy aki edzoterembe jar mindenki olyan lesz. Kozben sajnos nem ennyire konnyu. Aki csinalha az tudja, hogy hosszu evek munkaja kell. Ha esz ervekkel elmondod nekik, hogy mi a helyzet, az ertelmesebb megerti. Remelhetoleg.
2017. máj. 7. 12:04
 7/17 A kérdező kommentje:

én már annyiszor próbáltam.. van akit lehetetlen meggyőzni :\ saját példával se

mint nagyim amikor diéta alatt azt hiszi fogyókúrázok :D aztán teszi elém a rákóczi túróst xD :'(

2017. máj. 7. 12:13
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Milyen hiszti? Te inkabb olelsz egy izmos testet, ami inkabb hasonlit egy pasira, mint egy valodi noi testet? Ehh, kis buznyak. :D Gondolom, a baratnodnek felcsatolhato peniszt is veszel, hogy o is viszonozhassa a popsiszexet. :D
2017. máj. 7. 12:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Eroltetni sem lehet. En mindenkinek azt mondtam, aki velem elkezdett jarni, hogy onmaga miatt jojjon, en nem fogom eroltetni.
2017. máj. 7. 12:31
 10/17 anonim ***** válasza:
Eroltetni sem lehet. En mindenkinek azt mondtam, aki velem elkezdett jarni, hogy onmaga miatt jojjon, ne azert, mert en szolok neki.
2017. máj. 7. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!