Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van esélyem ennyit lefogyni...

Van esélyem ennyit lefogyni lógó bőr veszélye nélkül?

Figyelt kérdés
180 vagyok, jelenleg 100 kg. Eddig 10 kg-t fogytam, de összesen 35 a cél. Azt olvastam, hogy 20 kg felett erősen megvan az esélye a lógó bőrnek - eddig nem látszik ilyen baj, sőt 1-2 striák is előjött az évek alatt, ami azt jelenti, hogy nem bírt tágulni a bőröm, tehát vélhetően képes még összemenni rendesen. Van okom az optimizmusra? 30 éves vagyok, edzés és kajálás rendben van, az életmódomat is teljesen megváltoztattam már fél éve. Újabb fél év után reális-e az újabb 25 kg zsírból lefogyás?
2017. máj. 6. 02:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a fogyás mértéke nem túl gyors, nem fog megmaradni a bőr. Fél év alatt ez teljesen reális cél. Úgy kb heti 0,5kg várható. Jó az ütem.
2017. máj. 6. 03:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Heti 0,5 kilóval nem biztos hogy lógni fog. C vitamint is szedj 2g-ot,segít a bőr rugalmasságának.

Nő vagy?

2017. máj. 6. 03:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok!
2017. máj. 6. 04:33
 4/6 A kérdező kommentje:
10 éve még 75 kg voltam, de 95 voltam huzamosabb ideig, szerintem innentől lesz nehezebb, ez a 10 kg most könnyen lement.
2017. máj. 6. 04:35
 5/6 Fulár ***** válasza:
Az asszony(30 éves)176 centis magassága mellett volt 110 kiló.Életmódváltás és rendszeres edzés mellett ledobott 33 kilót.De ezt nagyjából 1 év vagy kicsit talán több idő alatt.A bőre teljesen feszes mintha mindig is karcsú lett volna.Egyátalán nem látszik rajta semmi sem.
2017. máj. 6. 07:52
 6/6 anonim válasza:

Nőként 44 évesen 25 kg fogytam fél év alatt.. diéta és edző segítségével.

A bőrömön semmi nem látszott meg szerencsére a tornának köszönhetően.. :)

Sok Sikert Neked is :)

2017. máj. 6. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!