Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatin kúráról vélemény?

Totolala kérdése:

Kreatin kúráról vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

18 éves vagyok és kb. 2 éves edzésmúlttal úgy döntöttem, belevágok egy kreatin kúrába.

Sok helyen olvastam, hogy valaki kúraszerűen, feltöltéssel, szinten tartással csinálja, valaki meg elkezdi a szinten tartó adagot és akár fél évig is nyomja.

Mit ajánlotok?

Most 72-73kg vagyok, ha a feltöltőset választom, jó a napi 20g 5-7 napig, majd 2 hónapig 10g vagy ez sok nekem?

Mi a tapasztalatotok a kreatinról? Tudom, hogy nem kell csodát várni.

Kíváncsi lennék még rá, hogy egy 2-3 hónapos kúra alatt kb. mennyi izom jön fel átlagban.

2017. máj. 2. 19:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
jó ha nincs tőle hasmenésed.
2017. máj. 2. 19:57
 2/12 anonim ***** válasza:
marhahúsban fordul elő, én is szedtem. nem tudom mennyit segít de ártani nem árt. BCAA aminosvakat is szedhetsz ha gondolod. mellé meg bátran a proteinport meg a csirkehúst.
2017. máj. 2. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem kel feltöltés semmk értelme. Mehet folyamatosan napi 5-10g. Sokra ne számíts.
2017. máj. 2. 20:16
 4/12 Cortez70 ***** válasza:
Nem kell töltés. Napi 7-10g mehet hónapokig. Egyéni, hogy kinek mennyit ér.
2017. máj. 2. 20:17
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Erdekes. En edzek par eve. Eleg reg ota hasznalok kreatint. Volt, hogy 3-4 honapig folyamatosan 5-10 g ment, es csak stagnaltam. Semmit nem adott hozza. Most kihagytam 2 honapot. Elkezdtem feltolteni napi 20 g-al es erezhetoen erosebb vagyok, paran meg is jegyeztek, hogy hiztam, vagy mivan? Bar en ugyanakkoranak latom magam :DD bar az nekem is kerdeses, van barmilyen hatulutoje, ha hosszabb tavon 15-20g okat tolok?! Szerintem.nxugodtan kezdj bele. Veszteni valod nincs...
2017. máj. 2. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Én mindig szedek kreatint, nincs kihagyás. Na jó, néha kimarad, de mondjuk 10%al később fáradok ki(most mondtam hasraütésre egy számot), ha megy a 10gramm naponta.
2017. máj. 3. 06:18
 7/12 anonim ***** válasza:
#5-ös az a probléma, hogy semmi különbség, hogy egyszerre kezdesz 20g-ot tolni, vagy 5g mert ugyanaz a mennyiség tud csak betöltődni. Max a betöltődést gyorsítod meg vele de ennyi. A kreatin raktár kapacitása az izmokban nem fog azzal megváltoznk, ha nagyobb mennyiséget tolsz.
2017. máj. 3. 07:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Ha este már megcsinálom egy palackban az 5g kreatint fél liter vízben

egy kis citrom ízesítővel és cukorral és csak másnap 10-11 órakor iszom meg, nem lesz semmi baja?

Kb a töltés hányadik napján érzitek, hogy bekerekedik az izom és erősebb lesz?

Muszáj ez a szőlőcukros sztori? Nen akarok az inzulinnal játszadozni napi 4x.. Egy cukorbetegséget azért nem ér meg egy kreatin kúra.

2017. máj. 4. 07:46
 9/12 Cortez70 ***** válasza:

Nem kell cukor, összetett ch előtt is jó a kreatin. 4-6 nap alatt betoltodsz.

Nem bomlik el 1 nap alatt a kreatin vízben. Erre van grafikon is neten, keress rá. Google.

2017. máj. 4. 07:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem az inzulin hintázástól leszel cukorbeteg.
2017. máj. 4. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!