Kreatin kúráról vélemény?
Sziasztok!!
18 éves vagyok és kb. 2 éves edzésmúlttal úgy döntöttem, belevágok egy kreatin kúrába.
Sok helyen olvastam, hogy valaki kúraszerűen, feltöltéssel, szinten tartással csinálja, valaki meg elkezdi a szinten tartó adagot és akár fél évig is nyomja.
Mit ajánlotok?
Most 72-73kg vagyok, ha a feltöltőset választom, jó a napi 20g 5-7 napig, majd 2 hónapig 10g vagy ez sok nekem?
Mi a tapasztalatotok a kreatinról? Tudom, hogy nem kell csodát várni.
Kíváncsi lennék még rá, hogy egy 2-3 hónapos kúra alatt kb. mennyi izom jön fel átlagban.
Ha este már megcsinálom egy palackban az 5g kreatint fél liter vízben
egy kis citrom ízesítővel és cukorral és csak másnap 10-11 órakor iszom meg, nem lesz semmi baja?
Kb a töltés hányadik napján érzitek, hogy bekerekedik az izom és erősebb lesz?
Muszáj ez a szőlőcukros sztori? Nen akarok az inzulinnal játszadozni napi 4x.. Egy cukorbetegséget azért nem ér meg egy kreatin kúra.
Nem kell cukor, összetett ch előtt is jó a kreatin. 4-6 nap alatt betoltodsz.
Nem bomlik el 1 nap alatt a kreatin vízben. Erre van grafikon is neten, keress rá. Google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!