Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Allandoan faradt, erotlen es...

Allandoan faradt, erotlen es almos vagyok, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Kb 2-3 napja van ez, nem ertem miert... Raadasul akadalyoz az edzesben es duhos vagyok emiatt.

19/L

2017. ápr. 29. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Iszol eleg vizet? Szedsz multivitamint? Sokszor elofordul?
2017. ápr. 29. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Kismilió oka lehet, sőt a kismilió ok is hat egymásra. Ennyiből semmit nem lehet megmondani.
2017. ápr. 29. 11:30
 3/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
Pihenni kellene pár napot, több vitamin. De tényleg lehet több oka.
2017. ápr. 29. 11:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Sok gyumolcsot/zoldseget eszek, melle multivitamin, szerintem ezzel nincs gond..

Vizre en is gondoltam, sajnos eleg keveset iszok, viszont eddig bőrszarazsagon, hamlason es viszketesen kivul mas tunetem sosem volt (amiota hamlik es viszket egyszerre a bőröm azota jobban odafigyelek, de meg igy is keveset iszok)..

Ezt ti hogy oldjatok meg? Nem erzem hogy szomjas lennek :(

Tnap ataludtam a delutant es az ejszakat is, de ennel tobb idot nem szeretnek elveszteni :s

Koszonom szepen az eddigi valaszokat! :)

2017. ápr. 29. 11:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Én leerőltetem, ha nem kívánom a vizet, de tudom, hogy keveset ittom. Volt, hogy letoltam 8 litert is egy nap, de a 4-5 liter nekem átlagos. Edzésen lemegy 1,5 liter.
2017. ápr. 29. 12:30
 6/10 Andi80018 ***** válasza:
Edzés alatt kapásból másfél litert meg kéne inni, plusz a fehérje utána, az is lehet vagy 5 dl. Nem tudom, de én legalább négy litert megiszok edzésnapon. Ha látszik már a bőrödön is, meg nem is érzed jól magad, akkor igyál többet. Lehet inni teát, limonádét, préselt gyümölcsből is levet, sok vízzel pl. Fronthatástól is lehet, elég fülledt idő volt a napokban.
2017. ápr. 29. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Pont az a lényeg, hogy ne csak akkor igyál, ha szomjas vagy. Folyamatosan kell, persze nem vedelni, mert befosol. Hanem szép fokozatosan. Ha tudatosan csinálod előbb utóbb habitussá válik és természetes lesz.
2017. ápr. 29. 13:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de ha nem erzem akkor elfelejtem :$ most orankent "ramszol" a telefon :D nem merem leirni hogy atlag mennyit iszok :S
2017. ápr. 29. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:
nem kell leírd,igyál többet ennyi.
2017. ápr. 29. 16:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Iszok! :D

Idokozben belazasodtam es faj a torkom, biztos kozrejatszott.. eeees igy sajnos par nap pihi

Koszonom szepen a valaszokat! Ment mindenkinek a zold pacsi

2017. ápr. 29. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!