A kalóriát az edzés függvényében kell beállítani?
Figyelt kérdés
Szálkásításnál ha a napi alap kalóriaégetés 2000 kcal,és futással elégetek 500 kcal-t,akkor gyakorlatilag 2400 kcal-tól állok neki fogyni?
Mert én eddig úgy csináltam,hogy ezt nem vettem figyelembe és ettem 1700 kalóriákat egy nap.De nagyon kemény így a diéta,alig van erőm.
És ez a 2000 kcal alap kalóriaégetésbe beletartozik pl.a séta,munka szb.is?Vagy külön kell számolni?Ha én suliba járok,kevesebb kalóriát égetek naponta 2000-nél?
2017. ápr. 28. 18:57
1/4 anonim 

válasza:

Honnan jott a 2000? Minden embernel mas.
Itt szamold:
Meg a kaloriat is kiirja neked, nagyjabol elfogadhato.
2/4 A kérdező kommentje:
A kalóriabázis kalkulátoránál van,hogy az alap kalóriaégetés 2000
Akkor ez hülyeség?
2017. ápr. 28. 19:34
3/4 anonim 

válasza:

iifym kalkulátort ajánlom, keress rá neten. Elég pontosan megmutatja,hogy mennyi kcal kell,makrók stb. Persze nem 100% os pontosságú ugye anyagcsere milyen gyors stb. De rákérdez, hogy milyen a munkahelyed ülőmunka,szaladgálós,nehéz fizikai munka. Az edzésre is h mit edzel,intenzitás stb. Próbáld ki mindenképpen.
4/4 anonim 

válasza:

Állandó mennyiségre kell beállítani, nem eszel aszerint többet vagy kevesebbet, hogy mit mozogsz. Ha túl sokat vagy túl keveset fogysz egy héten, aszerint változtatsz a mennyiségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!