Melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Magamról : 18 életév,60kg,11.5% testzsír tömeg,3hónapja kondizok
Célom: Tömeget és izmot növelni !
2017. ápr. 27. 18:01
1/13 anonim válasza:
Egyiket se. Heti 3x teljest test.
2/13 anonim válasza:
Találsz a builderen kezdő átmozgató edzétevet is, videóval. Azt csináld egyenlőre inkább. Ne bohóckodj osztott edzéssel.
4/13 A kérdező kommentje:
de azok nagyon lázak pont ezaz hogy jobban le akarom magam terhelni ... és ilyesmiket csinálnék mint amit linkeltem ... mert kb eddig is ilyeneket csináltam csak lazábban ... el se fáradok semmi izom láz
2017. ápr. 27. 18:34
5/13 A kérdező kommentje:
átmozgató edzés már meg volt
2017. ápr. 27. 18:34
6/13 Cortez70 válasza:
Csináld nagy súllyal. Izomlaz pedig nem szükséges a fejlődéshez. Naturalban akkor izmosodsz ha erosodsz is. Ahhoz pedig nem kell sok gyakorlat.
7/13 anonim válasza:
Szarul csinálod azért laza. Az izomláznak semmi köze az izonépüléshez és nen jelzi vissza, hogy jó volt az edzés. Az én teljes tesedzésem minden, csak nem laza. Bár nálam a volumen is elég nagy többnyire.
8/13 A kérdező kommentje:
szóval ezek amiket linkeltem jók ?
2017. ápr. 30. 15:51
9/13 anonim válasza:
Mindketten azt írtuk, hogy teljes test legyen, erre visszakérdezel, hogy amit linkeltél az jó e. Beszélsz magyarul egyébként?
10/13 A kérdező kommentje:
de miért pont teljes test ? indokoljátok meg ... osztott edzés miért nem jó ? nekem mindenki más azt mondta hogy ez jó terv ... de érdekel a másik oldal véleménye is
2017. máj. 1. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!