Miert vagyok ilyen nehez?
Figyelt kérdés
102 kilo vagyok, 176 centi magas, 20% a testzsirom. Ezek alapjan kozel vagyok a genetikai hatarhoz, tomeget illetoen, de nemreg kezdtem el edzeni.2017. ápr. 28. 13:35
31/39 anonim válasza:
fa szt se érdekel az élettörténeted, úgy látszik nagyon figyelemhiányos vagy és itt akarsz a középpontban lenni.
32/39 A kérdező kommentje:
Nyilvan, ha azt irnam 120 kilo az 5 eves hugom 5% testzsirral, nem verned itt magad. Ez lenne az a szitu, hogy nem hiszel nekem, de mikor tamadsz az eredmenyeim miatt, egyertemu, hogy frusztraltsag all a hatterben. Kepet meg azert sem kapsz. :)
2017. ápr. 28. 16:34
33/39 anonim válasza:
150-et nyomkodsz fekve te 2 év edzéssel, nyilván. :D
34/39 A kérdező kommentje:
Ha meg mutatnek videot, hogy kinyomom, az lenne, nem 2 eve edzek. :)
2017. ápr. 28. 16:43
35/39 anonim válasza:
mi a rákot vergődsz itt 150-nel nyomsz és nem mersz felrakni egy nyamvadt képet, kamuge czi???
36/39 A kérdező kommentje:
Ha ertenel hozza, tudnad, hogy a forma, nem fugg ossze szorosan az erovel.
2017. ápr. 28. 16:49
37/39 A kérdező kommentje:
Neked nem kene itt vergodnod, azzal a brtutalis 35% szazalekkal. :)
2017. ápr. 28. 16:51
38/39 anonim válasza:
"Aki meg márennyivel nyom fekve az meg amúgy se kérdezne ilyen fa szságokat."
ott a pont, most akkor végülis mi a kérdésed célja? hogy itt verjed magad?:)
ráadásul össze-vissza beszélsz mindent, először nem rég kezdtél edzeni, aztán 2 éve kezdtél edzeni, aztán azt mondod nem 2 éve edzel hanem több
a videóra kiváncsi vagyok, remélem nem olyan lesz mint mikor Herold trapbarban húzott fel
39/39 anonim válasza:
Amíg nincs kép/videó ide felrakva, addig ez egy fiktív kérdés, ne is foglalkozzatok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!