Természetes-e, hogy a Stana kúra után magas az ösztrogénszintem? Valószínű, hogy a Proviron gagyi volt, de a Stana sem kizárt. Magától lejjebb megy?
De ki mondja, hogy kamu a proviron? Vagy kik mondják, mert nekem erről semmi infóm nincs. Az összes iráni proviron kamu szerinted?
Eddig benyaltam kb 150 szemet és tuti, hogy dht volt benne.
Most is van egy dobozzal nálam (50 db), és csak 2018-ig van szavideje, pedig nemrég vettem.
Magnus, baltic mukodik. De szerintem hulye aki ilyeneket vesz. A legkonnyebb dolog a vilagon magyar patikai provit szerezni. Amelyik dilernek meg ez sem megy, annal vasarolni sem erdemes, mert amator. Soha nem hasznaltam mast, pct-ben es AI-ban csak magyar patikait.
Osztrogenre pedig letrozol sokkal hatasosabb, provibol 100mg koruli (4 tabletta) er el nagyjabol olyan hatast mint 1mg (kevesebb mint fel szem, 1 szem 2.5mg) letrozol. 1mg letrozol nagyjabol 90%-kal csokkenti az osztrogenszintet.
Az irani stb cuccok nagy resze kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!