Természetes-e, hogy a Stana kúra után magas az ösztrogénszintem? Valószínű, hogy a Proviron gagyi volt, de a Stana sem kizárt. Magától lejjebb megy?
nem az h emeli, hanem felborítja az egyensúlyt.
Stanával meg vigyázz, mert idő kérdése és oda lesz a férfiasságod, méghozzá végleg ...
A Proviron meg hogy lehet gagyi? vagy valami feketepiacon szerezted és a fene tudja ki kutyulta, de nem rendes gyári kiszerelés volt?
Amit szedtem Genét az jó volt, de ugye az egy zuglaboros cucc, és ahogy olvastam azt a zuglaboros cuccot is hamisitják.
Arról viszont nem hallottam, hogy provit hamisitanának, legfejjebb lejárt a szavideje?
Ha ilyen kis forgalmú, a láncban 5. dilertől volt akkor simán lehet.
A hormonegyensúlyt mindenképp Provival kellene kompenzálni akkor is ha új kúrát kezdessz. A rakétacsöcs elég csúf.
nem, 2020 ig jó volt.
De mikor kinyomtam a levélből akkor porrá tört.
de én ezt nem értem, hát ott kezdődik h csakis gyógyszertári beszerzésű dolgokat szabad kajálni. és hát kicsit is jobb sportcluboknak meg is vannak a maguk zugorvosai, akik ezeket rendezik.
mindenféle feketepiaci vackot ne szedj !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!