Miért szálkásítanak sokan hónapokig?

Nyilván van, aki felmegy zsírosabb formára, mert neki az is OK s tuti van, aki nem tud ilyen gyorsan szálkásítani.
Nekem a heti fél kilós fogyás is gyorsnak számít, jelentős túlsúlynál sem volt ez másképp. Normál esetben pedig már kis kalóriadeficitnél is szinte minden típusú étrenden éhezem, nagyobbnál brutálisan leromlik a közérzetem s az energiaszintem. Van ilyen.
Vagy más okból szimpatikus valakinek a lassú fogyás.
Sokfélék vagyunk.
Értem
De erre érdemes figyelni,hogy lassabb legyen a szálkásítás?Nem jó egy agresszívebb diétával,sok kardióval hamarabb letudni?Az elvesztett izom,úgyis visszajön 1-2 hét alatt,amikor újra elkezdjük a tömegelést,nem?Vagy húlyeség ez?
Én nemrég kezdtem csak diétázni,nincs sok tapasztalatom vele,ezért is kérdezem

+az agresszív diéta nem mindenkinél opció...
3-4gramm*testtömeg szénhidrát kell ahhoz, hogy marha sok testmozgás mellett fogyjak...
Ha tovább csökkentem a szénhidrátot, akkor nincs kedvem mozogni, alig bírom rávenni magamat, leginkább csak játszom otthon a pc-n...
És nem, nem működik a ketogén étrend sem.
Tehát vagy tartom a magas szénhidrátot és hódolok a kedvenc sportjaimnak (bringa outi és xc, kajak, falmászás, és persze súlyzós edzés,)
Vagy elmegy a kedvem az egésztől és hízok tankozás közben otthon :)

#14 énis igy voltam
próbáltam ezt a minicut nevű dolgot, ott nem fokozatosan hanem azonnal lecsapva a kalóriákat megy a szálkásitás, hát 1hét után belebuktam, 2szer próbálkoztam vele
a klasszikus lassú szálkásitás bejött, heti fél kiló minusszal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!