Mert manapság sok a laktózérzékeny és most mindenki azt hiszi, hogy ő is az.
Meg azt szokták még mondani, hogy hormonkezelik meg antibiotikumozzák a teheneket és így nem jó.
Én személy szerint nem tudom tej nélkül inni a kávét ezért abba mindig teszek, de azon kívül nincs rá szükségem.
A fermentált tejtermékekkel nincs gond. (asszem/remélem)
Nagyon sok embernek nem esik jól (ha nem laktózérzékeny hivatalosan, akkor sem), plusz testépítésben nem pozitív, hogy cukor több van benne, mint fehérje.
Vannak más okok is, de nekem inkább ezek számítanak, mondjuk nagyüzemi tejet amúgysem innék, minden állati fehérje esetében preferálom a házit. De a tejnek egyszerűen nem elég jó az összetétele, hatása sokunk számára.
Viszont a tej már a 90' évek közepén sem látott tehenet, sem semmilyen állatot. Nincs ennyi tehén a világon, ami képes lenne ekkora mennyiségű tej előállítására nap, mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!