Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért vannak sokan a tej ellen?

Miért vannak sokan a tej ellen?

Figyelt kérdés

2017. febr. 26. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert manapság sok a laktózérzékeny és most mindenki azt hiszi, hogy ő is az.

Meg azt szokták még mondani, hogy hormonkezelik meg antibiotikumozzák a teheneket és így nem jó.

Én személy szerint nem tudom tej nélkül inni a kávét ezért abba mindig teszek, de azon kívül nincs rá szükségem.

A fermentált tejtermékekkel nincs gond. (asszem/remélem)

2017. febr. 27. 00:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sok embernek nem esik jól (ha nem laktózérzékeny hivatalosan, akkor sem), plusz testépítésben nem pozitív, hogy cukor több van benne, mint fehérje.

Vannak más okok is, de nekem inkább ezek számítanak, mondjuk nagyüzemi tejet amúgysem innék, minden állati fehérje esetében preferálom a házit. De a tejnek egyszerűen nem elég jó az összetétele, hatása sokunk számára.

2017. febr. 27. 00:50
 3/7 anonim ***** válasza:
mert cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor cukor
2017. febr. 27. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Viszont a tej már a 90' évek közepén sem látott tehenet, sem semmilyen állatot. Nincs ennyi tehén a világon, ami képes lenne ekkora mennyiségű tej előállítására nap, mint nap.

2017. febr. 27. 12:49
 5/7 paper_chaser ***** válasza:
Hát ez már nem tej.
2017. febr. 27. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Fehérre festett víz, erősen túlárazva.
2017. febr. 27. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
mert egy gátlástalan állatkínzás a nagyüzemi tejtermelés
2017. márc. 24. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!