Miért szidják sokan a marha fehérjét?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ilyen vágóhídi nyesedékből készül. Emiatt egészségtelen lesz? Vagy mi az oka, hisz a megfelelő mennyiségű fehérjét tartalmazza?!2017. febr. 18. 11:33
1/3 anonim válasza:
Mert kollagénből áll nagyrészt ami fehérjének fehérje csak épp az ízmokba nem képes beépülni. Amúgy az izületeknek jó csak 8000/kg-ért egy kicsit drága.
3/3 anonim válasza:
Én pont a kollagén miatt vettem. A mai étrend túl keveset tartalmaz belőle, és bár nem esszenciálisak az aminosavai, azért elég előnyös a fogyasztásuk. Az aminosavak nem csak építőkövek, sok egyéb feladatok is ellátnak.
A zselatin kilója 2500-3000 körül lett volna, és elég szenvedés fogyasztani. A Myprotein Carnipro talán egy ezressel volt drágább kilónként, finom, és turmixgéppel hideg vízben is oldható, míg a zselatint melegítés nélkül lehetetlen oldódásra bírni.
Nem annyira ördögtől való dolog a marhafehérje, csak tudni kell, hogy mire való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!