Mennyi idő után látszik a konditerem eredménye ha heti háromszor-négyszer megyek?
Figyelt kérdés
Vékony vagyok de nem az a nagyon sovány (187 cm-64 kg) Igaz ez így durvának hangzik de sportos, arányos testalkatom van ahhoz képest, nem tudom, hogy ez számít-e. Szeretnék egy picit izmosodni, hangsúlyozom csak kicsit, nem kétajtós szekrény szintre gondoltam. Megfelelő étkezés mellett nagyjából mennyi idő alatt érek el változást?2017. ápr. 18. 19:07
11/16 A kérdező kommentje:
Az ételben is bevihető vagy a fehérje por hatásosabb?
2017. ápr. 18. 20:01
12/16 Cortez70 válasza:
Sima szilárd kajából is be tudod vinni. Húsok, tojás, turo, stb.
13/16 anonim válasza:
Most látom az adataid. Neked több idő kell mert vékony vagy. Fehérjére figyelj,por nem kell de ha egyszerűbb úgy akkor lehet. Egyél eleget,alapgyakorlatokat csinálj.
14/16 A kérdező kommentje:
Alapgyakorlatok azok itthon is végezhetőek nem? Mert akkor nem sok értelme van járjak a terembe
2017. ápr. 18. 20:47
15/16 anonim válasza:
Alapgyakorlatok: fekvenyomás, felhúzás, guggolás ezekközül pont egyik sem végezhető otthon felszerelés nélkül.
16/16 A kérdező kommentje:
Rendben, menni fog. Tavaly nyáron úgy három -négy hétig napi rendszerességgel csináltam fekvőtmaszokat amitől kicsit formásodott a mellkasom is, hasamon is van 4 kocka szerintem fogékony vagyok rá.
2017. ápr. 18. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!