Mennyi idő után látszik a konditerem eredménye ha heti háromszor-négyszer megyek?
Figyelt kérdés
Vékony vagyok de nem az a nagyon sovány (187 cm-64 kg) Igaz ez így durvának hangzik de sportos, arányos testalkatom van ahhoz képest, nem tudom, hogy ez számít-e. Szeretnék egy picit izmosodni, hangsúlyozom csak kicsit, nem kétajtós szekrény szintre gondoltam. Megfelelő étkezés mellett nagyjából mennyi idő alatt érek el változást?2017. ápr. 18. 19:07
1/16 Cortez70 válasza:
Pár hónap alatt is látszik, de egy komolyabb forma az évek meloja.
2/16 Zedricht válasza:
Naturálba amúgysem leszel két ajtós szekrény. Évek egyébkènt, ha csak szállkás akarsz lenni de nem annyira izmos, de mégis látványos legalább 2 év.
4/16 anonim válasza:
Attól füg mennyi izom van rajtad,valakin alapból van ennyi így egy 2-3-4 hónapos diétával meg is van. De 1 év alatt szerintem majdnem mindenkinek megvan.
5/16 A kérdező kommentje:
Értem. A diéta miben áll?
2017. ápr. 18. 19:42
6/16 anonim válasza:
Olyankor kalóriadeficitben vagy,több kalóriát égetsz el,mint amennyit eszel,de te ne kezdj el diétázni,mert csontvá leszel.
8/16 anonim válasza:
**csontváz,hülye billentyűzet:))
9/16 A kérdező kommentje:
Tehát akkor egyek ugyanúgy ahogy eddig, kivéve csoki meg hasonlók és csináljam az edzést, ennyi lenne a dolgom?
2017. ápr. 18. 19:52
10/16 Cortez70 válasza:
A fehérjére mondjuk figyelhetnél, hogy meglegyen nálad napi kb 120g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!