Megvan ez a bicepsz 30cm szerintetek? Kb mekkora lehet?
2017. ápr. 15. 14:51
11/35 Cortez70 válasza:
Ez pedig egyik sem, de ha neked tetszik akkor jól van.
12/35 anonim válasza:
Egy kisgyerekrol van szo, szinte unokad lehetne, de te full oszinten odavagod neki, hogy szar, minthogy mosolygva azt mondanad, jo az ocsi. Fura egy ember vagy.
13/35 Cortez70 válasza:
Nem mondom olyanra hogy jó, ami nem az. Ennyi. Leszarom hány éves. De neked biztos bejön, pedomaci.
14/35 anonim válasza:
Odamegy hozzad egy kisgyerek, hogy "izmos a kajom bacsi?", te meg full oszinten, "nem kisfiam, szar".
Azert az emberseg maradjon mar bennunk.
18/35 anonim válasza:
Phil el van szedulve a formanak. :D
19/35 anonim válasza:
Most a tesco gyermekmegörzőbe vagyunk amúgy vagy mi a fszom? Miért kell egy spagetti kart interneten mutogatni?
20/35 anonim válasza:
Nem tudom, en embersegbol igy vagyok vele, nem fogom egy kisgyereknek full komolyan azt mondani, ha befesziti nekem a karjat, hogy szar, felnott ember lettemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!