Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Első kúrának oxandrolone?

Első kúrának oxandrolone?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm is ezzel kezdte ( folytatta ) bár ők a kajára nem figyelnek stb. Libidójuk nem nagyon csökkent, visszafejlődni sem nagyon fejlődtek vissza.

2017. ápr. 15. 14:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem alkalmas férfiaknak önmagában.
2017. ápr. 16. 03:30
 12/21 A kérdező kommentje:
ha nem alkalmas az oxa, akkor mi kezdésnek 500mg tesztó, vagy mi?
2017. ápr. 16. 09:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Az akár jó is lehet!
2017. ápr. 16. 09:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Így van tesztó magába. 300-500 mg közt/hét. Elsőnek szerintem alkalmas.
2017. ápr. 17. 00:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Vagyis rosszul fogalmaztam. Elsőnek alkalmas magában heti 3-500mg,de későbbiekben is tesztó az alapja minden kúrának esetleg más mehet mellé de a tesztó alap.
2017. ápr. 17. 00:50
 16/21 kissbazsa ***** válasza:

Végigolvastam a válaszokat. Az egyik halmazba kaptál rosszindulatú válaszokat, a másikba meg kétes minőségű információkat.

Az Oxandrolone-t sokáig egy nem túl erős szernek gondolták. Ez azért volt, mert 2.5mg/tabletta erősségben gyártották és nagyon drága volt ahhoz, hogy testépítéshez hasznos mennyiséget lehessen belőle szedni (minimum 20mg/nap). Viszont már gyártják az UG laborok 10mg/tabletta erősségben és az ára is sokkal elérhetőbb mint régen (kilencvenes évek). Kifejezetten hatásos! Nagyban segíti pozitív nitrogén mérleg kialakulását, ami a lényeg ugyebár ha izmot akarunk építeni. Bizonyos szempontból jobb, mint a Dianabol (alias Danabol), mert nincs tőle az a vízvisszatartás amitől sok hobbikokszos szumó birkozónak látszik. Emiatt persze kisebb a súlynövekedés is. Erre a szerre kevésbé igaz, hogy "mérgezi a májat" ahogy valaki írta, ugyanis ez a tabletta pont kivétel. Persze ilyen adagban ennek is van mellékhatása. Két hét után 30% LDL szint növekedés és 45% HDL szint csökkenés volt az eredmény mikor szedtem 20mg/nap adagban. Ez nem fáj és ránézésre nem is lehet észrevenni. Viszont hosszútávon veszélyes, mert szívbetegséget okoz (mint minden szteroid).

Kezdő szteroidnak szerintem kiváló, mert egy "szűz" szervezet nagyon jól fog reagálni (megfelelő edzésprogram, pihenés, fehérje- és kalóriabevitel mellett természetesen.) Aki heti 500 mg tesztoszteront javasol elsőre egy kezdőnek... Nos, felesleges. Ágyúval verébre. Főleg, mert utána már kevesebb nem fog hatni.

Mielőtt valaki rászánja magát ilyesmire, javaslom hogy legalább 2-3 évig tisztán edzzen, mert aki nem tanult meg rendesen edzeni, annak felesleges. Az izmai egyszerűen nem állnak készen. Olyan, mint kerozint önteni a benzintankba. Éppenséggel lehet csak nem jó ötlet...

2017. ápr. 24. 17:48
 17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat, külföldön jobb szemmel tekintenek az oxára, ahogy én elnéztem. Véleményem szerint sem rossz kezdésnek bár nem vagyok szakértő.
2017. ápr. 26. 00:54
 18/21 anonim ***** válasza:

Nos. 500mg tesztóba jó esetben van 250mg. Heti 70 mg-ot termel a szervezet kb (de lehet több is) 150mgnál kevesebbet nem érdemes nyomni ez 300mgban benne is lehet. De ha esetleg nincs benne gyakorlatilag semmire nem jó,egy magas tesztó szint esetén úgyzintén elenyésző. Kezdésnek szerintem nem sok az "500" mg de 300mg is megfelelő lehet.

Oxa az szemesek közt egész jónak mondanám én is,de egy szurissal nem vetekedhet. Sokkal nagyobb mennyiség mehet be kevesebb mellékhatással. Még az is előfordulhat hogy nem tiszta... Továbbá azért minden kúra alapja a tesztó továbbiakban is. Miért ne azzal kezdené ?

Itt az a nagy probléma hogy mindenki fél a tűtől,az fáj,nem akarom és ebből látszik mennyire tudatlanok. Nem azaz ára a szteroidoknak hogy meg kell bökni magad. Az pics@. Aki ezt nem tudja megtenni ne nyúljon cucchoz szerintem mivel nincs tisztában vele. Akinek nem inge...

2017. ápr. 26. 03:29
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez az oxa csak felvetés, ha elkezdenék szteroidozni, és oxával kezdeném 2. kúrám biztos szuris lenn.
2017. ápr. 26. 07:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerinted jobb ár-érték azaz hatás-mellékhatás tekintetében egy szemes oxa mint egy szuris tesztó? Vagy miért kezdenél oxával ?
2017. ápr. 27. 02:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!