Első kúrának heti 250mg susta 8 hétig?
Figyelt kérdés
Kajálás rendben van, kúra közben megemelem a fehérjét. Utókúrának mit szedjek? Ilyen alacsony dózisban nem hiszem hogy lenne nagy bajom. HCG menne mindenképp. Véleményre vagyok kíváncsi, ti hogy csinálnátok?2016. nov. 11. 16:45
1/7 anonim válasza:
A 250mg kevés, 8 hét kevés. Gondold újra
2/7 anonim válasza:
Kevés 8 hét hatóanyag se lesz sok. Szerintem olvasgass még.
3/7 A kérdező kommentje:
Sokat olvasgattam, sok embernek bejött, bár nem 15kg-t szeretnék felszedni, egyenlőre nem is az a cél. Szerintem első kúrának nem lenne rossz. De azért köszönöm a véleményeteket! Meggondolom még, és az utókúrához mit tudtok hozzá fűzni?
2016. nov. 11. 18:32
4/7 anonim válasza:
3-4 hét mire hatni kezd az ena. A maradèk 4 hétben szerinted mennyit fogsz fejlődni? De ha neked megéri kockáztatni 2-3 kg izomért, akkor hajtá! 💪
6/7 anonim válasza:
Utókúra kérés tudatlanságra vall. 12 hétig kéne nyomni mondjuk mert ígyis úgyis leáll a tesztó termelés ena sokára hat (legyen eredmény ha már megy). Miért nem megy 12 hétig? Végig kéne proviron, utókúra hcg és Zita. Ha jól gondolom.
7/7 anonim válasza:
Ha érdekel a javaslatom akkor propi menjen inkább. 250-300 mg nagyon minimum valószínűleg. Attól függ mennyire jó cuccot kapsz. Vagy esetleg ena de az hosszú észter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!