Első kúrának propit gondoltam, ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogyan kéne alkalmaznom? Úgy tudom alkalmas lenne arra hogy egyszerre izmot növeljek, és zsír is menjen le. Ti hogy kajálnátok? Tömegelnétek ennétek mindent vagy diétáznátok?2016. okt. 29. 12:58
1/8 A kérdező kommentje:
Minden másnap 100mg .
2016. okt. 29. 13:02
2/8 A kérdező kommentje:
Illetve propi önmagában kevés lenne? Kéne mellé valami?
2016. okt. 29. 13:04
3/8 anonim válasza:
Ha ennyire nem értesz hozzá, az azt jelenti, hogy korai
4/8 anonim válasza:
Erre kb 2 alkalmas szer van, a propi közel sincs köztük. Inkább olvass még utána.
Egyébként első kúrának ideális, nem leszel hegyomlás, de a kockázat is nagyon alacsony.
5/8 zyzz.ae válasza:
Nekem susta ment elsonek, teljesen jo volt.
6/8 A kérdező kommentje:
Koslayer, melyik lenne szerinted az a 2?
2016. okt. 29. 17:28
7/8 anonim válasza:
Első kúrának a propi jó lehet. Kevés kockázat,hamar ürül ha gáz van.Viszont sokszor kell szúrni és ennyi nem is fog csodát tenni. Amivel fogyni és izmosodni is lehet egyszerre az első kúrának én nem javasolnám.
8/8 anonim válasza:
Nem mondom meg, mert azzal hobbistaként ne foglalkozz, vagy ha igen, akkor is várnék vele az 5-8. kúráig. Addigra pedig tudni fogod. Hülyeség egyből minden lehetőséget ellőni.
Ne várj sokat az a lényeg. A legtöbben csodát várnak a kúráktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!