A falmászás mennyire jó edzés? Mennyit kellene csinálnom hogy legyen értelme? 22/F
7 éve mászok falat. Versenyszerűen két éve. Magyar válogatott vagyok. És nem járok súlyzózni sem konditerembe. Amikor elkezdi valaki nem kell hogy 10-20 húzóckodást meg tudjon csinálni. Elég először heti 1 edzés mivel a falmászás nagyon megterhelő az ujjaknak. Először semmiképp ne kezdj sok edzéssel. Egy idő után látni fogod a fejlődést és akkor kezdhetsz el egyre többet edzeni. Az elején viszont nagyon nehéz lesz. (Én se tudok 20 húzóckodást megcsinálni de nem is kell)
15L
Én 13 vagyok, tavaly márciusban kezdtem el mászni, előtte kb. 8 fekvő ment, most a 30 is megvan ha utána kimúlok😂. Szerintem a felső testet eléggé építi, és nagyon extrém sport.
Annó én sehol nem voltam kicsit se "izmos", de azóta már fejlődtem. Nekem a lábamra kellene gyúrni, ennek érdekében túrázunk a családdal.
Sok szerencsét a mászáshoz!
Vovok8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!