Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jól csinálom? Kérlek csak...

Fráter István kérdése:

Jól csinálom? Kérlek csak hozzáértő válaszoljon. Köszönöm.

Figyelt kérdés
Üdv.Az a helyzet hogy a normál test alkatomhoz képest pocakom van...most egy hónap alatt leadtam 10-kilót....és rááltam a zőldségre a csirkemellre meg a hal ételre....mivel ezeket irták ""utánna néztem"" hogy ez a legjobb fogyókúrás étel a rízs mellett.Szóval test edzek is de futni nincs idôm mert napi 12-orát dolgozom.a sulyzózások között nem pihenek hanem azt is hasprésre forditom...szóval napi 1-orát edzek de azt szinte megállás nélkül...és elkezdtem szedni az Izo way proteint...A kérdésem az hogy ezzel az étrendel meg a napi egy órás testedzéssel+haspréssel a zsírt le tudom nyomni a hasamról??

2017. ápr. 12. 22:57
1 2
 11/11 Cortez70 ***** válasza:
Elég naturalban heti 3-4 edzés is. Mehet teljes testes is vagy osztott. Osztott edzesnel is lehet teljesen osztott, mikor egy izmot egy héten egyszer edzel, és lehet kétfelé bontott edzés is. Utóbbi pl: mell-hát- váll, kar-láb, pihi, csütörtökön az ami hétfőn, pénteken meg a keddi felosztás.
2017. ápr. 18. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!