Tudtok olyan edzéstervet, ami hasonló az ICF-hez, de jobban lehet vele erősödni, mint az ICF-el?
Már 1 és fél hónapja csinálom az ICF 5x5-t, de elötte is 5x5-t csináltam.
Fekvenyomás az 82,5kg-mal megy, az 5 ismétlés.
Guggolás 80kg-mal 5 ismétlés, de nagyon könnyen fejlődök benne.
Felhúzás pedig 125kg-mal megy, ott is 5 ismétlés.
Kb. 5-10kg-ot fejlődtem az 1 és fél hónap alatt, mindegyik gyakorlatban. De most szinte mindegyik edzésen, mindegyik gyakorlatnál deloadolnom kell. És szinte mindig ugyan ott akadok el. Van olyan gyakorlat, ahol 4x deloadoltam, ugyanannál a súlynál, de még nem léptem túl. Nem tudom hol rontom el, ha egyáltalán elrontom, de minden edzésen küszködnöm kell, pl. fekvenyomásnál néha annyira nehéz az utolsó ismétlés, hogy a gyakorlat után fáj a derekam. Étrendem van, ugyan az, mint ami az elején volt. Szerintem jó ez az étrend, mert 1 és fél hónapig fejlődtem vele.
Milyen edzéstervet csináljak, amivel jobban lehet erősödni az ICF-nél? Esetleg jó az ICF, csak én rontok el valamit, ha igen mit?
Azt leirnad jobban hogy van hogy 4x deloadoltal 1,5 honap alatt? Ez egyaltalan hogy lehetseges?
Amugy ott van a Starting Strength is.
Lehet valamit elrontok az ICF-ben. Mit kéne máshogy csinálnom, hogy tovább fejlődjek?
Hogy érted, hogy hogy deloadoltam 4x?
Mellről nyomást 45kg-mal kezdtem, 1 hét alatt felvittem 50-re, de 50-el nem sikerült az 5x5, ezért deloadoltam. Megint 45-ről indultam, mert deload volt, felvittem 50-re, megint nem sikerült, ez 2 hét. Majd megint deloadoltam, ugyanúgy 45-ről kezdve, kb. 1 és fél hét alatt elértem az 50-et, de nem ment. És most ott vagyok, hogy megint 45-ről akarom kezdeni. Azt hozzáteszem, hogy amelyik súllyal nem megy, azt nem próbálgatom 2x. Az ICF azt írja, hogy 2 edzés után nem megy, akkor deload. Én 1 edzés után deloadolok. Mert ha az első sorozatban is 4 ment, akkor következő edzésen tuti, hogy nem fog menni az 5x5.
Szerintem te nem eszel eleget.
Probald ki hogy 42.5-re veszed vissza, es mikor kiemeled feszulj be ala, nagy levego a hasadba amit feszitesz erosen a seggeddel egyutt, es minden ismetlest allits meg az aljan.
Pedig ami most van étrendem, mindig fejlődtem, más gyakorlatokban is, csak mostanában mindig deloadolnom kell.
Nem akarok nagyon sokat enni, mert 93-94kg vagyok, de erősödni akarok.
Nèzzèl technikarol videokat mert ott lehet a gond szerintem.
Vagy problad ki a dietas verziot, lehet neked tul sok a program. Elvileg 4-bol egy embernek tul nehez fizikailag hogy regeneralodjon.
A dietas verzioban 5x5 helyett 3x5 van 3x8 helyett 2x8 es minden 2. Edzesen emelsz sulyt
Pl fej fole nyomasnal neked, 45 ,45, 47.5, 47.5, 50, 50,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!