Hogy változtatta meg a testépítés az életviteleteket/életfelfogásotokat?
Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 22:28
1/10 anonim válasza:
Nagy arc leszel utána, eszetlen aki tömi magába a mindenféle bóvli szteroidokat, mit se törődve az egészségével.
Emberből álattá válsz mint a többség.
TISZTELET A KIVÉTELNEK, AKIK TÉNYLEG KOMOLYAN ŰZIK.
2/10 anonim válasza:
-45kg
+300ezer a havi keresethez.
3/10 anonim válasza:
Az izmosabb test tekintélyt parancsol egy szintig, inkább a csávók vannak lenyűgözve, mint a nők, de nők se úgy néznek rám, mint miko 70 kiló voltam. A legjobb az, hogy megtaláltam, amit imádok és sose hagynám abba, semmi és senki kedvéért, ez az életem. Szerintem ezzel nyertem a legtöbbet, nem a külsőségekkel.
4/10 anonim válasza:
találtam olyan hobbit aminek van valami haszna is, mindig nagy kocka voltam, még ma is, de annak nem nagyon van pozitiv hatása az életre csak szórakozás, a kondit is élvezem és az életre nem hogy pozitiv hatása van de egyenesen rohadt jóvá teszi
5/10 anonim válasza:
Gyújnanak, de ne keménykedjenek az utcán + szórakozóhelyeken. Nem egy-két ilyen majmot szájba vágtam már.
Nem gyúrok, nem is fogok. De rugókovácsként van fizikumom rendesen.
6/10 anonim válasza:
Komoly fizikum lehet a rugókovácsságtól. #respect
7/10 anonim válasza:
#5 akkor mi a francot keresel testépités kategóriában te szerencsétlen? menjél kovácsoljál :)
eleve a testépités nem küzdősport... aki bunyós az küzdősportol, a testépitésnek nem ez a lényege
8/10 anonim válasza:
Ok, hogy jön és beszól... ti meg replikaként erősítitek a sztereotípiákat...
9/10 anonim válasza:
ja mert irásban válaszolni az már állatság meg verekedéssel egy szinten van ?:)
akkor erősitem a sztereotipiát valóban...
10/10 anonim válasza:
Mióta edzek és izmosabb vagyok egy beképzelt fa-sz lettem. Ennyi. Meg már nem félek a csajoktól. Velük is bunkózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!