Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez így mennyire lenne hatékony...

Ez így mennyire lenne hatékony? Lesz valami eredménye?

Figyelt kérdés
Nem rég elhatároztam,hogy neki fogok edzeni,és azt olvastam,hogy az edzés utan a taplalkozas a legfontosabb.De sajnos én valószínűleg nem bírnám ki,hogy folyamatosan számoljam hogy mennyi fehérjét,szénhidratot stb eszem meg és,hogy mondhatni csak csirkét,rizst,és zöldségeket egyek.Ha azt enném amit eddig,csak mondjuk minimális üdítőt,édességet(tényleg csak alkalmanként)fogyasztanák,lenne valamilyen eredménye az edzésnek?

2017. márc. 29. 20:57
1 2
 1/12 Cortez70 ***** válasza:
Nem kell csirkén és rizsen élni. Viszont a makrokat nagyjából számolni kellene, mivel kalória pluszban tudsz izmosodni. Meg a feherjebevitelnek meg kell lenni.
2017. márc. 29. 21:07
 2/12 anonim válasza:
Az mondjuk még nem derült ki, hogy hízni vagy fogyni akarsz?!
2017. márc. 29. 21:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát mivel 165 cm vagyok és 69kg ezért inkább fogyni.
2017. márc. 29. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem kell csirket es rizst enni. Ehetsz halat, marhat, turot, tojat feherjeforraskent es kolest, bulgurt, kruplit, edesburgonyat szenhidratforraskent. De ezen kivul meg 1000 mas dolog van. Tudnod kell, hogy a kaja a legfontosabb. Edzhetsz te orrverzesig, ha szarul kajalsz nem lesz eredmeny. Vagy nem olyan, amit szeretnel.
2017. márc. 29. 21:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Mivel koleszes vagyok ezert nem igazán tudok változtatni az étrendemen.Ezért arra gondoltam,hogy a koleszes kaja melett még eszek napi 2-3banánt,néha sajtot és iszom napi 1l tejet.Ez mennyire javítana a fehérjebevitelen?
2017. márc. 30. 14:37
 6/12 Cortez70 ***** válasza:
Javítana nyilván. Bár a tejet sokan nem ajánlják.
2017. márc. 30. 14:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Értem,és a házi túró mennyire ajánlott? Ér valamit?
2017. márc. 30. 15:04
 8/12 Cortez70 ***** válasza:
Zsírszegény turo jobb lenne diétaba, de ebből is belefér egy kisebb mennyiseg.
2017. márc. 30. 15:17
 9/12 Kings never Die válasza:
Ez részben attól is is függ, hogy mennyit edzel, illetve, hogy hány éves vagy. Rengeteget tud segíteni már az is, ha csak a sok egészségtelen cuccot mellőzöd az étrendedből, és ha csak minimálisan is odafigyelsz, hogy mit mivel eszel. Nem kell diétás kajákon élned, a lényeg az, hogy ne tömd magadba feleslegesen azokat, amiket a szervezeted egyáltalán nem kíván. Ilyen például a unalomból adódó csokik és chipsek evése is. Mellesleg az edzés utáni táplálkozást valószínűleg a mozgás alatt elvesztett tápanyagok pótlása miatt emlegetik. pl sók, víz stb.
2017. ápr. 3. 15:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Heti 3nap edzenék,18 éves vagyok.
2017. ápr. 7. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!