Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez így mennyire lenne hatékony...

Ez így mennyire lenne hatékony? Lesz valami eredménye?

Figyelt kérdés
Nem rég elhatároztam,hogy neki fogok edzeni,és azt olvastam,hogy az edzés utan a taplalkozas a legfontosabb.De sajnos én valószínűleg nem bírnám ki,hogy folyamatosan számoljam hogy mennyi fehérjét,szénhidratot stb eszem meg és,hogy mondhatni csak csirkét,rizst,és zöldségeket egyek.Ha azt enném amit eddig,csak mondjuk minimális üdítőt,édességet(tényleg csak alkalmanként)fogyasztanák,lenne valamilyen eredménye az edzésnek?

2017. márc. 29. 20:57
1 2
 11/12 Kings never Die válasza:
Akkor csak a normális adagokra kell figyelned, meg az egészségtelen cuccok mellőzésére. Aztán, ha úgy gondolod, hogy igazán komolyan akarsz ezzel foglalkozni, akkor mehetnek a kalória és makrotápanyag-számolgatások. Sok sikert!
2017. ápr. 7. 20:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2017. ápr. 7. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!