Baj, hogy 15 egymást követő napon 14x voltam edzeni?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, ezért gyorsan is regenerálódok, ezért gondolom, hogy nem akkora probléma, ha mellette eszek is dögivel. Ha iskola után hazajövök, úgy hogy nem mentem edzeni, vágyok vissza. Szóval többször próbáltam már szünetet tartani, de nem tudtam, mert muszáj volt visszamenni. Erősödök is mellette, ez a ,,szakasz" kezdetétől számítva +10 kg-val nyomok fekve. Ami akkor volt a maxom, abba most bele megy 4-5 ismétlés. Lehet ebből valami baj?2017. márc. 28. 19:09
1/10 anonim válasza:
Nem baj, az a baj, hogy bírod, ergo nem edzel egy nap rendesen, akkor meg minek. Ennyi edzést akármennyire fiatal vagy es akármennyire jól is eszel, kox nélkül felesleges
2/10 A kérdező kommentje:
Napi 1-1,5 órás intenzív edzések. Kifáradok mindegyik végére. Amikor hazaérek, mindig aludni vágyok.
2017. márc. 28. 19:19
3/10 anonim válasza:
Majd rájössz hogy fölösleges ennyiszer, ráadásul még hátráltatni is fog...
4/10 anonim válasza:
Megnézném azokat az intenzív edzéseket... Kétlem, hogy rendesen edzenél.
5/10 anonim válasza:
Esélytelen, hogy normálisan edzél ennyit egyhuzamban.
6/10 anonim válasza:
Simán lehetséges, koksz nélkül folyamatosan és keményen edzeni, nem értem miről beszéltek. Még ha a "kemény" edzés 6 féle gyakorlattal történő izolálást jelent is. Ellenben erőemelő-típusú teljes test edzést simán lehet ilyen frekvenciával csinálni.
7/10 anonim válasza:
Nem, nem lehet 15 napból 14et keményen edzeni kedves Izolátor ferenc úr. Ha pedig nem érted miről beszélünk, a hiba a te készülékédben van.
8/10 anonim válasza:
Mi értelme ennyiszer? Nem fejlődsz tőle jobban, majd rájössz.
9/10 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy előző válaszomban sem sikerult a stílust megfelelően értelmezned, és nyilvánvalóan nem fogod elhinni leírom: 7 nap alatt is lehetséges 14 szer keményen edzeni. Sajnálom, hogy számodra ez hihetetlen.
10/10 anonim válasza:
Még ha egy patika benned van akkor se fogsz 7 nap alatt 14x keményen edzeni, baromságokat beszélsz, mostmár szűnj meg inkább a hülyeségeiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!