Testépítők! Ti mennyit költötök egy kúrára?
Nem kúrában kell mérni, hanem hónapokban. A koksz nem is a legdrágább de ez attól is függ milyen fázis van éppen. Erre jön a növi és az inzulin. A növi nagyon drága. A patikai Genotropin 2000 forint/egység és kell belőle 4-8 egység naponta. Az utángyártott olcsóbb de a jobb minőségért fizetni kell. 100 egység 200-280 dollár között van de ebből általában több is kell mint a patikaiból. Az ételt még sosem számoltam ki de sokba kerül. Naponta egy csirkemell, öt tojás, túró, valami hal (tilápia nem rossz vagy a tonhalkonzerv). Nem számoltam ki még sosem de ez egy napra van. Ezen felül ugye a rizs, a gyümölcs, a zöldség. Tápkieget az ember nem a márkázottat veszi aranyáron ("három komponensű izomtömegnövelő mátrix" a fa...mat) hanem a nagykerből jóval olcsóbban a hozzávalókat egyenként. Abban jobbak lesznek az alkotóelemek. Tejsavó protein, kazein, creatin, tömegnövelő és vagy maltodextrin. Ezen sokat lehet spórolni.
Sosem számoltam még ki de elég sokba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!