Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csinalhatok rosszul?

Mit csinalhatok rosszul?

Figyelt kérdés
3 honapja edzek, nagyon sokat fejlodtem (lany vagyok) a hasamom szepen latszanak a kockak, a karom is erosodott. Viszont a labam.. a legproblemasabb. Homokora alakom van, keskeny csipo es feszes hasam.. es nagyon combom. Heti 3 szor edzek labra, a szemelyi edzom azt javasolta, hogy edzek ra mindennap mikor megyek mert akkor nem fog tovabb fejlodni. Oke nem is fejlodott, vagyis feszesebb lett es picit izmosabb. En vekonyabbat szeretnek.. mit csinalhatok rosszul? Vagy mit csinaljak?
2017. márc. 25. 06:30
 1/2 Cortez70 ***** válasza:
A homokóra alkatnál nem vékony a csípő. Amúgy meg mindegy, mivel a lábad akkor lesz vékonyabb, ha zsírt és/vagy izmot adsz le. Viszont nem lehet szabályozni, hogy honnan menjen le a zsír. Ezt a genetika dönti el. Diéta kell, több aerob edzés, és majd lemegy a combodról is a fölösleg. Edzeni elég lábra neked heti egyszer is, szinten tartó jelleggel, ha nem akarsz izmosodni.
2017. márc. 25. 06:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Elirtam :) derekra gondoltam
2017. márc. 25. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!