Megérné ilyen rövid időre szálkásítani?
Figyelt kérdés
Lassan 2 eve eddzek. Ugy kezdtem hogy fogyni akartam de mivel nem volt rajtam sok izom igy a dietat abbahagytam 2 honap utan es elkezdtem tomegelni. Nagyon szepen fejlodtem is es zsir nagyon minimalis jott fel de a "felbemaradt" dietam miatt a hasam also reszen meg mindig van pici felesleg es picit "kiall"( ott volt a legtobb zsir ezert gondolom onnan tunik el legutoljara)annak ellenere hogy amugy latszodnak szepen a kockaim. Arra gondoltam hogy meg igy nyar elott csinalok egy 1 vagy max 1,5 honapos lassu dietat majd nyaron menne tovabb a tomegeles. Megerne? 18f kb 13%tzs. Hibakert bocsi telorol irtam.2017. márc. 24. 13:16
1/1 Cortez70 válasza:
Nincs ilyen, hogy megéri-e, hiszen nem versenyre készülsz gondolom. Így egyéni döntés kérdése. Ha szálkás akarsz lenni, akkor neked most az a jó, ha diétázol. Ha pedig tömeg kell még, akkor tömegelsz. Egyikkel sem teszel rosszat magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!