Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek mi jár azok...

Szerintetek mi jár azok fejében, akik most kezdenek el edzeni és nyárra ki akarják gyúrni magukat?

Figyelt kérdés

De most komolyan. Én amikor teljesen sután 15 évesen elkezdtem edzeni, 2 évet adtam a dolognak, amikor már lesz látszata. Nekem ez evidens volt, pedig semmit nem tudtam az egészről.

S akkor tömegével vannak emberek...nem is tudom, hogy mit gondolnak...mi minek járunk sok-sok éve edzőterembe, ha 4 hónap elég lenne? :D

2017. márc. 22. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokaknak elég a kockahas, meg, hogy kicsit melleznek, karoznak. Igazából szerintem csak azért kezdenek bele, hogy majd az edzéstől lefogynak és nyáron lehet kockahassal mászkálni a strandon, aztán van, aki meg is szereti a dolgot, a többi meg abbahagyja, vagy eléri a kockahasat és nem jár többet.
2017. márc. 22. 20:16
 2/8 Cortez70 ***** válasza:
Nekik biztos mást jelent a kigyúrt. :)
2017. márc. 22. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Az elég baj hogy ha csak 2. Évben kezdtek látszani a dolgok....

Nem mindenki akar magából Kathi Bélát csinálni csak egyszerüen fogyni ,izmosodni

Én is jövő hónaptol kezdek edzeni nert itthon már kinőttem a kézi súlyokat

2017. márc. 22. 20:45
 4/8 Cortez70 ***** válasza:
Azért a kis izmosodas és Béla között van pár fokozat. Egy jó forma az évek meloja, nem pár hónap
2017. márc. 22. 20:52
 5/8 Zedricht ***** válasza:

3as.

De te ezekszerint otthon edzettél eddig. Azért van különbség továbbfejlesztés és 4 hónapos világmegváltás között:D

2017. márc. 22. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Natural határt nem lehet elérni ilyen rövid idő alatt, évek kellenek hozzá és SZERINTEM ott kezdődik az, hogy valaki izmos... Kathi Béla meg tele van cuccal, szóval őt most hagyjuk

amúgy sokan csak leszálkásitani akarnak *fogyás* cimszó alatt aztán annyi, ez érthető inkább legyen vki vékony/átlagos mint ilyen puding

2017. márc. 22. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Te mit kötözködsz? xd

Valóban nem néznék ki úgy mert nekem ez csak HOBBI te kretén, és nem is ismersz, hogy alkotsz véleményt rólam? Bár az ilyen emberek 99%-ban 60kilós fotelharcosok szóval nem pazarlok rád több időt.

Csá

2017. márc. 23. 07:16
 8/8 paper_chaser ***** válasza:
Szerintem gyorsan felakarnak szedni pár muffot a strandon meg feszengeni a diszkóban.
2017. márc. 23. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!