Szerintetek mi jár azok fejében, akik most kezdenek el edzeni és nyárra ki akarják gyúrni magukat?
De most komolyan. Én amikor teljesen sután 15 évesen elkezdtem edzeni, 2 évet adtam a dolognak, amikor már lesz látszata. Nekem ez evidens volt, pedig semmit nem tudtam az egészről.
S akkor tömegével vannak emberek...nem is tudom, hogy mit gondolnak...mi minek járunk sok-sok éve edzőterembe, ha 4 hónap elég lenne? :D
Az elég baj hogy ha csak 2. Évben kezdtek látszani a dolgok....
Nem mindenki akar magából Kathi Bélát csinálni csak egyszerüen fogyni ,izmosodni
Én is jövő hónaptol kezdek edzeni nert itthon már kinőttem a kézi súlyokat
3as.
De te ezekszerint otthon edzettél eddig. Azért van különbség továbbfejlesztés és 4 hónapos világmegváltás között:D
Natural határt nem lehet elérni ilyen rövid idő alatt, évek kellenek hozzá és SZERINTEM ott kezdődik az, hogy valaki izmos... Kathi Béla meg tele van cuccal, szóval őt most hagyjuk
amúgy sokan csak leszálkásitani akarnak *fogyás* cimszó alatt aztán annyi, ez érthető inkább legyen vki vékony/átlagos mint ilyen puding
Te mit kötözködsz? xd
Valóban nem néznék ki úgy mert nekem ez csak HOBBI te kretén, és nem is ismersz, hogy alkotsz véleményt rólam? Bár az ilyen emberek 99%-ban 60kilós fotelharcosok szóval nem pazarlok rád több időt.
Csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!