Edzés nélkül hány napon belül kezdenek el leépülni az izmok?
Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 20:53
1/3 anonim válasza:
ha az étrend marad, általában 3 hét után érződik változás
2/3 anonim válasza:
Egyénfüggő, mint minden. Én egy hét után érzem, hogy puhulok, kevésbé feszes. Ekkor még nincs izomvesztés. 2-3 hét után már kezd látható lenni a visszafejlődés, de ekkor ha ismét nekiállsz edzeni akkor szinte ugyanonnan folytathatod, persze addig nem fejlődsz semmit. Függ persze attól is hogy telt az a kihagyás. Ha éjszakáztál, alig ettél akkor nagyon gyorsan elkezdesz leépülni.
3/3 anonim válasza:
Nekem egy hónap után kezdtek elpuhulni.Nem lettem kisebb,csak elvesztették az alakjukat.Általában a legtöbb embernél ez van egyébként,egy hónapig tartja magát az izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!