Motoros007 kérdése:
Kissebb idő alatt nagyobb izom lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok.14 éves vagyok. 60kg és eldöntöttem, hogy edzeni szeretnék egy olyan bő 5 hónapot. Mondjuk nem a 0rol kezdenem mert nem tudom, hogy jó e de az 50-60 kilót fekve nyomom.
Szóval szeretnék tanácsokat tippeket kérni.Legfobbkeppen a felhúzást, kinyomast szeretem.
2017. márc. 20. 21:54
1/7 anonim válasza:
5 hónap alatt jelentős izomtömeget, naturálon, a te korodban nem fogsz elérni. Kérdés, hogy mi az a nagyobb izom? Ez eléggé relatív.
2/7 A kérdező kommentje:
Arra értettem, hogy valami változás lesz?
2017. márc. 21. 04:35
3/7 Cortez70 válasza:
Valami látszani fog, de messze nem leszel kigyúrt fél év alatt. Egy jó forma az évek meloja.
4/7 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam.
Folytatnám tovább is az edzést mint 5 hónap, csak 5 hónap múlva megyek táborba és addig azt szeretnem, hogy valami látszódjon.
Természetesen folytatnám.
2017. márc. 21. 17:38
5/7 Cortez70 válasza:
Valami fog látszódni, azt írtam is.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem fogok sokra számítani..
De lesz ami lesz.
2017. márc. 21. 17:50
7/7 anonim válasza:
Nagyban függ a genetikádtól, adottságaidtól, a diétától és az edzés intenzitásától is. Főleg a testkompozíciód fog megváltozni. Hidd el, látszani fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!