Mi a véleményetek arról ha 19 évesen elkezdtem szedni tesztó fokozót is nagyon megnőtt tőle a libidóm?
Figyelt kérdés
Természetesen az aktivitásra gondolok. Nem vártam tőle semmit,mert mindenki mondta hogy teljesen felesleges így nem hinném hogy placebó. Testo Punch-ból szedtem 5 kapszulát.2017. márc. 11. 17:00
1/10 anonim válasza:
35 èv alatt teljesen felesleges. 19 èvesen termel annyit a szervezeted ami bőven elèg.
2/10 anonim válasza:
valószínűleg a ginseng és a koffein miatt, amit azért tesznek az ilyen termékekbe, hogy senki se érezze magát csalódottan
3/10 A kérdező kommentje:
#1-es ... olvasd el még egyszer..
#2-es egyik sincs benne!
2017. márc. 11. 18:21
4/10 A kérdező kommentje:
"D-aszparaginsav: 2000 mg, csalán-kivonat: 600 mg, Perui zsázsa (Maca) por: 100 mg, Avena sativa-kivonat: 100 mg, Testofen® görögszénakivonat: 100 mg, fűrészpálma-kivonat: 100 mg" 4 kapszulába van ennyi.
2017. márc. 11. 18:22
5/10 anonim válasza:
5 kapszula?
általában 2-3 hét mire kifejtik a hatásukat,szóval...
6/10 A kérdező kommentje:
szóval? Nem értem.
Másnap reggel már éreztem. DAA-ra amúgy se 2-3 hetet mondanak hanem gyorsabban. Valakinek valami ötlet?
2017. márc. 12. 01:48
7/10 anonim válasza:
Hát pedig ez rohadtul placebo hatás, ha elhiszed, hanem.
8/10 anonim válasza:
Szerintem simán lehet ha egészséges es stabil az életed gyorsan es jól felszivodnak az anyagok. Van akinek 1-2 het vanakinek azonnal. Ezt ki kell próbálnom. hol vetted?
9/10 A kérdező kommentje:
Scitec
2017. márc. 23. 02:21
10/10 anonim válasza:
Te jó ég. Fiatalon tesztót szedni. Vége a világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!