Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyok sokáig (hetekig)...

Nagyok sokáig (hetekig) zöldséget ettem (no cukor, no olaj). Tegnap megkívántam egy csokis fánkot, normális hogy hasfájást es puffadást kaptam tőle?

Figyelt kérdés
2017. márc. 11. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak zöldséget ettél hetekig?
2017. márc. 11. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak zöldséget ettél? S mennyit? Kevés az infó.

Az teljesen normális, ha durván megváltoztatod az étrendedet és hasfájást kapsz.

Szerintem az is, ha hetekig koplalsz és bármit eszel, hasfájást kapsz...

Sőt, a csokis fánk nekem annyira nem tűnik ételnek, hogy nem csodálom, ha csak attól hasfájást kap valaki. Bár hasonló ételekkel élve szokatlan.

Amúgyis nagy egyéni érzékenységek vannak. Nincs határa, mitől nem tud valaki hasfájást kapni.

Ami elég tipikus, az az, amikor egy szénhidrátszegényebb étrendbe beleszokva az ember hirtelen bedob egy ilyen extrém előnytelen szénhidrátbombát. Az akár görcsöket is okozhat adott esetben, sok órás szenvedéssel.

De pl. a laktóztól is el lehet szokni, csak több idő kell hozzá s az inkább hasmenést okoz.

2017. márc. 11. 12:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Gyümölcsöt is ettem. És rizst is ettem úgy napi 130 grammot. Ahhoz főztem mellé karfiolt, brokkolit, vegyeszöldséget, mikor mit. Afféle vega életmódot próbáltam ki.

A csokisfánkot tejjel ettem egyébként.

2017. márc. 11. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez mit keres ebben a kategóriában??
2017. márc. 11. 13:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Ugy tudtam itt sok a táplálkozás szakártő :)
2017. márc. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!