Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha sokat iszok a kaja kozben...

Ha sokat iszok a kaja kozben attol az meg ugyan ugy megemesztodik?

Figyelt kérdés
Erzem hogy tudnek meg enni, nem "hasadok szet" meg ilyesmik, de egyszeruen nem megy le a falat, nem tudom lenyelni normalisan, szetragtam mar es alig tudom lekuszkodni, mert mar ehes sem vagyok. Na most ha utana nagyon sok vizzel lekuldom a falatokat attol az ugyan ugy megemesztodik vagy csak atmegy rajtam kb? Mert akkor semmi ertelme, de maskepp nem nagyon megy.

2017. márc. 10. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem szìvódna fel ez lenne a legjobb fogyókúrás módszer. Levest meg értelmetlen lenne enni.

Egyébként lehet, hogy egésznap iszol kevés vizet és ezért tudsz csak így enni. Az emésztéshez is sok víz kell.

2017. márc. 10. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nagyon sokat iszol mellé, akkor is megemésztődik, viszont nem egészséges a gyomrodat illetően.
2017. márc. 11. 00:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy az adott kaját untad meg?
2017. márc. 11. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!